Τα περαστικά του Άρη Αβάτου, της Θαλασσιάς και του κόσμου για τον μεγάλο άτυχο Πάρη Κοτόπουλο

Τις ευχές τους στον άτυχο της σεζόν και πρώτο σκόρερ της ΕΠΣ Ξάνθης εξέφρασε πλήθος κόσμου αλλά και οι ομάδες του η Αναγέννηση Θαλασσιάς αλλά και αυτή του Άρη Αβάτου της οποία ηγείται διοικητικά ο ίδιος και η οικογένειά του.

Ο άτυχος Πάρης Κοτόπουλος που εγχειρίστηκε με επιτυχία το πρωί της Τρίτης στον Άγιο Λουκά Θεσσαλονίκης από τον έμπειρο πρωην ορθοπεδικό του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδας και Κύπρου Γιώργο Οικονομίδη στο γόνατο θα χάσει την φετινή χρόνια και την ευκαιρία για το τρεμπλ με την ομάδα του κατακτώντας το πρώτάθλημα, το κύπελλο και αυτό του πρώτου σκόρερ.

Ο 25χρονος επιχειρηματίας τραυματίστηκε σοβαρά στο ξεκινημα του αγώνα με την Ασπίδα Ξάνθης, λίγες μέρες μετά την συμφωνία του με την Αναγέννηση Θαλασσιάς ώστε να παραμείνει στους πρωτοπόρους, παρά την θέλησή του να μετακομίσει στην Κομοτηνή και στον Πανθρκικό του Μπαχαρίδη, που ήθελε σα τρελός το φίλο του Πάρη Κοτόπουλο που φέτος είχε 22 γκολ στο πρωτάθλημα και άλλα 14 στο κύπελλο. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν καλά για κανένα με την Θαλασσιά να στερέιται εδώ και 4 αγώνες αλλά και στην συνέχεια τον καλύτερό της ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Θαλασσιάς: Το Δ.Σ. , ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Θαλασσιάς εύχονται στον Κοτόπουλο Παρασκευά Κοτόπουλο περαστικά, γρήγορη ανάρρωση και σύντομα κοντά μας!
Πάρη σιδερένιος!

Η ανακοίνωση του Άρη Αβάτου: Περαστικά σου και καλή επάνοδο στα γήπεδα.
Το σήμα της καρδιάς σου.
Τα υπόλοιπα είναι περιττά.
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ