Κύπελλο Ελλάδος: Παράθυρο από Μάνο Γαβριηλίδη για τελικό και εκτός του ΟΑΚΑ αλλά πάντα με κόσμο

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis και στην εκπομπή «Τρίτο Ημιχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, με την ιδιότητά του ως πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου.

Ο Κομοτηναίος παράγοντας μίλησε σχετικά με την επικείμενη κλήρωση που θα αναδείξει τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου καθώς και την έδρα διεξαγωγής του. Υπενθυμίζεται ότι η κλήρωση θα γίνει το πρωί της Πέμπτης και σε αυτήν θα λάβουν μέρος ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, ο Αρης και μια εκ των ΑΕΚ ή Παναιτωλικού, που αγωνίζονται το απόγευμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάνος Γαβριηλίδης αναφορικά με την κλήρωση του Κυπέλλου: «Εμείς δεν βάζουμε παγάκια στις κληρώσεις. Τα μπαλάκια της κλήρωσης είναι υπό την επίβλεψη μου μέχρι την ώρα της κλήρωσης. Δεν υπάρχει αστερίσκος για την κλήρωση όλες οι ομάδες. Οι ημιτελικοί θα γίνουν σε δύο ημέρες, δεν υπάρχουν θέματα με την κλήρωση. Οι πρώτοι αγώνες με τους δεύτερους έχουν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους εξαιτίας των αγώνων που υπάρχουν στο πρόγραμμα από πριν. Πάντα εξετάζουμε τις διαθέσιμες ημερομηνίες ώστε να μπορούμε να έχουμε μία ομαλή διεξαγωγή».

Σε ερώτημα αν ο τελικός μπορεί να γίνει εκτός ΟΑΚΑ, ειδικά αν προκύψει τελικός ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αρη, ανέφερε: «Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ο τελικός θα γίνει στο Καυτατζόγλειο καθώς δεν ξέρουμε αν έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Νομίζω ότι θα πρέπει να γίνει η κλήρωση και μετά να δούμε το που θα γίνει ο τελικός και υπό ποιες συνθήκες. Σε όλα τα υπόλοιπα σενάρια, εκτός από το ΠΑΟΚ-Αρης, ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ, και πάντα με κόσμο. Είναι μεγάλο πρόβλημα να μην υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Είναι κοινή επιθυμία της πολιτείας και της ΕΠΟ να γίνει με κόσμο ο τελικός».