Super League: Κινείται νομικά κατά Κουμπαράκη η ΠΑΕ Άρης σύμφωνα με δημοσιεύματα

Σκέψεις να κινηθεί νομικά κατά του διαιτητή Καραντώνη και του διαιτητή VAR Κουμπαρακη για αλλοίωση του αποτελέσματος του αγώνα με την ΑΕΚ κάνουν στον Αρη.

Οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης βράζουν για τα δύο αυτά άτομα, όπως φάνηκε από την ανακοίνωσή τους το βράδυ της Κυριακής, κυρίως όμως κατά του διαιτητή της ΕΠΣ Θράκης που ήταν στο VAR.

Τον καταγόμενο από την Σύρο αλλά ανήκοντα στην ΕΠΣ Θράκης διαιτητή έριξαν στο πυρ το εξώτερον και οι δύο τηλεκριτικοί διαιτησίας, ο Τάσος Κάκος και ο Παναγιώτης Βαρούχας.

«Απομένει μέσα στις επόμενες ώρες να δοθεί η εντολή από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ για την δρομολόγηση των ενεργειών», επισημαίνει το pressaris και σειρά άλλων ΜΜΕ που απηχούν τις απόψεις του Αρη.

Βέβαια, νομική κίνηση κατά διαιτητή από την ίδια την ΠΑΕ είναι κάτι που απαγορεύεται από τους ποδοσφαιρικούς κανονισμούς και θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στον Άρη, αν το πράξει.

Άλλωστε και ο Ολυμπιακός που εξέτασε το ίδιο, τελικά δεν έχει πράξει τίποτα ως ΠΑΕ και είδαμε τον τον Σάββα Θεοδωρίδη ως πρόσωπο να τρέχει τους διαιτητές στα δικαστήρια.

Για αυτό και καλό να κρατήσουμε μικρό καλάθι στα όσα διαδίδονται.