Η παρουσία της ΑΕ Κομοτηνής στο βίντεο του Δήμου Κομοτηνής για το έμβλημα των 100 χρόνων από την απελευθέρωση

Από το βίντεο που προβλήθηκε με 100 φωτογραφίες με αφορμή τα 100 χρόνια ενσωμάτωσης της Θράκης στον εθνικό κορμό σε σχετική εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής, υπήρχε φωτογραφία από την δεύτερη άνοδο της ΑΕ Κομοτηνής στην Α1 βόλεϊ.

Η ΑΕ Κομοτηνής έδινε τον αγώνα φιέστα για την επιστροφή στην Α1! Ήταν η σεζόν 1996/97 όταν οι «Κιτρινόμαυροι» σαν πρωταθλητές έπαιρναν το εισιτήριο για την Α1 για δεύτερη φορά και όλη η πόλη γιόρταζε!

Αυτή η εικόνα, συμπεριελήφθη στο βίντεο που ετοίμασε ο Δήμος Κομοτηνής στην εκδήλωση παρουσίασης του εμβλήματος των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θράκης.

Δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά καθώς η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής έχει βάλει το δικό της λιθαράκι στο αθλητικό γίγνεσθαι της πόλης της Κομοτηνής και του Θρακιώτικου αθλητισμού!

Στην ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής ξεχωρίζει η παρουσία του Κώστα Γκιρτζίκη, ο οποίος σημείωσε την δική του ιστορία στην συνέχεια της καριέρα του αγωνιζόμενος με την φανέλα του Ηρακλή, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της ΕΑ Πατρών μεταξύ άλλων ενώ πρόεδρος της ομάδας ήταν ο Μανώλης Εμμανουηλίδης και προπονητής ο Κώστας Γκουντάκος.