Νέα ανάρτηση της Μαρούπα στο facebook για… «ακατάσχετη μπουρδολογία και καμία ουσία»

Την έντονη αντίδραση της Ειρήνης Μαρούπα, μέλους της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκάλεσε το μπαράζ δημοσιευμάτων σε σχέση με το σκεπτικό της ΕΕΑ.

Η ίδια επιμένει ότι ο Καλπαζίδης απέκτησε ως παρένθετο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη την Ξάνθη και υποστηρίζει ότι το τελευταίο 24ωρο παρατηρείται στα διάφορα μέσα ενημέρωσης «ακατάσχετη μπουρδολογία και καμία ουσία».

Η ανάρτησή της στο facebook έχει ως εξής:

«Η απόφαση της επιτροπής (83 σελίδες) δημοσιεύθηκε. Αναλύονται εκεί διεξοδικά τα συντριπτικά στοιχεία που αποδεικνύουν

1) οτι ο κ Καλπαζίδης απέκτησε την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ

2) οτι ο κ Καλπαζίδης είναι παρένθετο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη.

Παρ ολ αυτά με έκπληξη διαπιστώνω οτι πολλοί ακόμα παριστάνουν τους χαζούς ή τους στρουθοκαμήλους. Γι αυτό λοιπόν, Ζητώ απο τον κ Ιβάν Σαββίδη να χρηματοδοτήσει μια απο τις RFA του, να την «αποκτήσω» χωρίς να την αγοράσω, ούτε να μου την δωρίσει, παρόλο οτι δεν είμαι συγγενής του, να αξιοποιήσω την γνωριμία που απέκτησα μαζί του απο το ποδόσφαιρο στην εμπορία καπνού στην οποία δραστηριοποιείται, να κάνω συναλλαγές τουλάχιστον 40-50 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο με εταιρείες που είναι αποκλειστικά στ όνομα του ίδιου της συζύγου και των παιδιών του.

Να αποκομίζω 6-25 εκ ευρώ τον χρόνο κέρδη απο αυτήν και υπόσχομαι σε όλους σας οτι θα έχω αυτεξούσιο, δεν θα του χρωστάω καμία χάρη και στην εταιρεία «μου» θα κάνω μόνη μου κουμάντο! Γιατί δηλαδή; Ο κ Καλπαζίδης είναι καλύτερος στην εμπορία καπνού με έτοιμες δουλειές απο τις εταιρείες Σαββίδη; (Αυτά μετά την ακατάσχετη μπουρδολογία που αναπτύχθηκε γύρω απο την απόφαση χωρίς καμία αναφορά στην ΟΥΣΙΑ)»