ΕΠΣ Έβρου: Με MVP τον Ερρίκο Μπακογιάννη ο Ορέστης επικράτησε του μαχητικού Σοφικού

Με πρωταγωνιστή τον Ερρίκο Μπακογιάννη που σκούραρε δις ο Ορέστης Ορεστιάδας επικράτησε στο Εθνικό Στάδιο Ορεστιάδας του Ορφέα Σοφικού με 3-0 για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας και βρίσκεται στην τριτη θέση μαζι με τις εκπληκτικές Καστανιές.

Οι γηπεδούχοι σε ένα μέτριο ματς σκόραραν στις δυο ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στο πρώτο ημίχρονο με τους Τσομπανούδη στο 15′ για το 1-0 και τον Μπακογιάννη στο 25′ και τις δύο φορές μετά από ασίστ του Σιγρέκη κάνοντας το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ορφέας πίεσε για να γυρίσει το ματς αλλα στο 67′ ο Θεμελής βρήκε τον Μπακογιάννη που νίκησε τον Μπρούτσο κάνοντας το 3-0 και σημειώνοντας το 10ο του τέρμα. Ο Ορφέας δεν παράτησε το παιχνίδι και είχε ευκαιρία με τον Σταματόπουλο που από φάουλ του Μπαλάκη έστειλε την μπάλα με κεφαλιά λίγο άουτ στο 75′ και δοκάρι με τον Τζουμακίδη στο 77′. Ο Ορεστης με την νίκη του αυτή έφτασε στους 26 βαθμούς, ενω το Σοφικό έμεινε στους 18.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Μυλωνάς): Γαλλής, Τσουκάρης (25΄Αλεξιάδης), Γκαλογιάν (70΄Νάκου), Χριστακίεφ, Κοτζά (76΄Πετρόπουλος Χ.), Αλεξιάδης Σ. (60′ Λουλούδης), Πετρόπουλος Σ, Θεμελής, Μπακογιάννης, Τσομπανούδης, Σιγρέκης

ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ (Τουφάκης): Μπρούτσος, Πασχαλάκης, Μεσονύχτης, Τερτσούδης, Χατζής, Σταματόπουλος, Μπαλάκης, Ραχωβίτης, Δράκος, Τζουμακίδης, Σεργιανός