ΕΠΣ Θράκης: «Φωτιά» στην κορυφή με την μεγάλη νίκη ανατροπής της Ελπίδας Σαπών επί του Πανθρακικού

Σε πολύ καλό παιχνίδι που σημαδέυτηκε δυστυχώς και από τον σοβαρό τραυματισμό του Βιόπουλου η γηπεδούχος Ελπίδα Σαπών επικράτησε με ανατροπή 2-1 του Πανθρακικού και τον γκρέμισε από την κορυφη στην τέταρτη θέση και πέρασε αυτή τρίτη στο -2 από την πρωτοπόρο Γρατινή μετά το πέρας της 15ης αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Θράκης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για τον Πανθρακικό καθώς μετά από ατομικό λάθος του Χαριτόπουλου που δεν γύρισε σωστά την μπαλα στον Νταφόπουλο, ο Ρομπέρ έστρωσε την μπάλα στον Βιόπουλο, ο οποίος σε κενό τέρμα πλάσαρε κανοντας στο 9΄ το 0-1. Μετά το τέρμα η Ελπίδα πήρε τον έλεγχο του αγώνα και διαμαρτυρήθηκε για δυο φάσεις πέναλτι στον Καραγιάννη, πριν αυτός δώσει πέναλτι στο 29΄ μετά από κακό μαρκάρισμα του Ζήκου με τον Μπόζη να νικάει τον Κεχαγιά ισοφαρίζοντας σε 1-1 πετυχαίνοντας το 7ο φετινό του τέρμα.

Ο Πανθρακικός μπήκε καλά στο δεύτερο μέρος και απείλησε με τους Ρουμπιέ και τον Ρομπέρ αλλά ο Νταφόπουλος ήταν σε πολύ καλή μέρα κρατώντας το 1-1 και είχε και δοκάρι με τον Ρομπερ λίγο αργότερα, ενώ και αυτοί με την σειρά τουςζήτησαν πέναλτι από τον Καραγιάννη. Η ανατροπή έγινε στο 85′ όταν σε ωράια αντεπίθεση ο Τριαντόπουλος με σουτ από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και στη συνέχεια πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαιχτών του δίνοντας μια πολύτιμη νίκη χρυσάφι, ενω στον Πανθρακικό πέρα της ήττας προβληματίστηκαν από τον τραυματισμό του Βιόπουλου που ίσως χάσει την χρονιά. Στο φινάλε του αγώνα αποβλήθηκε ο Παναγιώτης Καρασιούνας.

Διαιτητές ήταν ο Καραγιάννης από τον οποίο είχαν παράπονα οι δυο ομάδες ζητώντας από δυο περιπτωσεις η κάθε μια, και οι Δανδανίδης και Καρακασίδης (φώτο).

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Χαριτόπουλος, Μπαμπούρης, Πασσάς, Λειβαδιώτης, Φούντας, Τριαντόπουλος, Μπόζης (85΄ Μανουσάκης), Κούτζης, Ζήνωνος (75΄ Κουδούνης), Χαϊνάκης

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς, Παύλου, Κυριαλάνης, Ζήκος, Ζαγγουλος, Τσιανάκας (85΄ Παπαδόπουλος), Νάνος (89΄ Κλεισιώτης), Τοπάλι (65΄ Καρασιούνας), Ρουμπιές, Βιόπουλος (60΄ Κονόμι), Ρομπέρ