Έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ξάνθη μόλις τέσσερις μέρες πριν το ΑΟΞ-ΠΑΟΚ

Στην Ξάνθη θα βρεθεί στις 26 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Τετάρτη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να εγκαινιάσει την νέα πτέρυγα του εργοστασίου Γερμανός στο Όλβιο.

Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στην πόλη της Ξάνθης, στο περιθώριο της επίσκεψή του στην γειτονική Καβάλα όπου σε μια πανηγυρική εκδήλωση αναμένεται να υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπρίσοφ, στο ξενοδοχείο Ιμαρέτ.

Τις πληροφορίες μεταφέρει η ιστοσελίδα XanthiNews, ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί η ημερομηνία του ερχομού του Μητσοτάκη στην Ξάνθη στις 26 του Φλεβάρη. Τέσσερις μέρες δηλαδή πριν το ματς της τελευταίας αγωνιστικής στα Πηγάδια ανάμεσα στον ΑΟΞ και τον ΠΑΟΚ.

Το γεγονός της ανόδου του Πρωθυπουργού στην περιοχή σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο ματς αλλά και το όλο σκηνικό που υπάρχει με την καθυστέρηση του σκεπτικού της απόφασης της ΕΕΑ για τον υποβιβασμό των δύο ομάδων (ΠΑΟΚ και Ξάνθη), δεν αποκλείεται να πυροδοτήσουν νέες αντιδράσεις.

Ειδικά αν μέχρι τότε έχει δημοσιοποιηθεί το σκεπτικό και έχουν κληθεί οι δυο ομάδες από τον αθλητικό δικαστή της Super League, αλλά και με δεδομένες τις καταγγελίες που συνεχώς κάνει ενόψει αυτού του αγώνα η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ενός αγώνα που όπως εξελίσσονται τα πράγματα ίσως να κρίνει την πρωτιά στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος αλλά και την είσοδο ή μη της Ξάνθης στα πλέι οφ.

Το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτακη στην Καβάλα και την Ξάνθη πρόκεται θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών…