Προς επιστροφή μετά από 14 χρόνια στον Ολυμπιακό ο Στέλιος Βενετίδης

Ο Νίκος Τοπολιάτης αποχώρησε μετά από 12 χρόνια από την ακαδημία του Ολυμπιακού για να αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό και οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή για να καλύψουν το κενό του. 

Οι Πειραιώτες ψάχνουν προπονητή τόσο για την Κ15, όσο και για την Κ16 και σύμφωνα με την εφημερίδα “Sportime” ψηλά στη λίστα βρίσκεται το όνομα του Στέλιου Βενετίδη.

Ο καταγόμενος από τον Βόρειο Έβρο Στέλιος Βενετίδης τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στο τεχνικό τιμ του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, πάντοτε ως βοηθός του, μεταξύ άλλων και στον Πανθρακικό.

Από πέρυσι αποτελεί σύμβουλο ανάπτυξης στις Μεικτές Ομάδες της ΕΠΣ Έβρου. Ξεκίνησε καριέρα από την ομάδα του χωριού του, την Θύελλα Κυπρίνου, έφτιαξε όνομα στον Ορέστη Ορεστιάδας, έγινε γνωστός στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της Ξάνθης και στη συνέχεια πήγε για δυο χρόνια στον ΠΑΟΚ (1999-2001), για πέντε στον Ολυμπιακό (2001-2006) και άλλα έξι στην ΑΕΛ (2006-2012).

Ο Στέλιος Βενετίδης ήταν μέλος της χρυσής Εθνικής Ομάδας που το 2004 αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα γήπεδα της Πορτογαλίας, έχοντας μάλιστα συμμετοχή και στον μεγάλο τελικό.