Γ’ Εθνική: Επέστρεψε ως «λιοντάρι» στο γήπεδο του ΑΟΞ κόντρα στα φιλαράκια του ο εορτάζοντας Ευθύμης Τσάπαρης

Η μοίρα καμιά φορά τα φέρνει έτσι ώστε μέσα σε μια βδομάδα από την μεταγραφή του στον Πανσερραϊκό και την τελευταία του εμφάνιση στην Χρυσούπολη με το Άβατο ο 20χρονος ξανθιώτης Ευθύμης Τσάπαρης να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

Ο Τσάπαρης μπήκε ως αλλαγή από το ημίχρονο κάνοντας ντεμπούτο και μιακαλή εμφάνιση στο νικηφόρο 1-4 κόντρα στον Άρη Αβάτου στην επιστροφή του στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Ο Ευθύμης Τσάπαρης, που την Τετάρτη συμπλήρωσε τα 20 του χρόνια έχοντας τα γενέθλιά του (γεννημένος στις 5/2/1999) ξεκίνησε την πορεία του στον Α.Ο. Βιστωνίδας Ξάνθης και σύντομα απορροφήθηκε από τα τμήματα υποδομής του ΑΟ Ξάνθης. Εκεί παρέμεινε για 6 χρόνια, παίρνοντας πλούσιες εμπειρίες στα μικρά πρωταθλήματα της Superleague. Φέτος αγωνίστηκε με επιτυχία στον Άρη Αβάτου Ξάνθης και το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής συνεχίζοντας στον Πανσερραϊκό.

Ο ιδιος μετά τον αγώνα δήλωσε: Είμαι χαρούμενος που από μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης Αβάτου πήγα σε μια μεγαλύτερη όπως ο Πανσερραϊκός. Τα συναισθήματα ειναι ανάμεικτα διότι έπαιξα αντίπαλος με πολλούς φίλους μου, αλλά μέσα στις τέσσερις γραμμές όλα ξεχνιούνται. Σίγουρα ειμαι χαρούμενος που κέρδισε η ομάδα μου και που έκανα το ντεμπούτο μου, είναι μια καλή αρχή για μενα και προχωράμε για τον στόχο της ομάδας την άνοδο.

Ακολούθησα τις οδηγίες του προπονητή μου, έκανα οτι μπορούσα και με το τέλος του αγώνα χαιρέτησα όλους τους φίλους μου, όλους τους παλιούς μου συμπαίκτες και προχωράμε γιατί ετσι είναι το ποδόσφαιρο…