Αποχωρούν με κρότο εντός ωρών όλα τα μέλη της διοίκησης του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Κρίσιμες ώρες περνάει (ξανά) το ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες μετά την ήττα από την Κηφισιά και ενώ αγωνιστικά η χρονιά είναι μια από τις χειρότερες της μακράς ιστορίας του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ωρών, τα μέλη της διοίκησης του ΤΑΑ Εθνικός είναι έτοιμα να αποχωρήσουν μαζικά μέσα στις επόμενες ώρες, εντός της εβδομάδας – και ενώ το Σάββατο ακολουθεί ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ακόμα δεν υπάρχει κάποια παραίτηση ή αποχώρηση από το ΤΑΑ που να έχει δηλωθεί στη διοίκηση του Ερασιτέχνη Εθνικού, η οποία δηλώνει άγνοια, ωστόσο άνθρωποι με γνώση των εξελίξεων κοντα στην πλευρά του ΤΑΑ όχι απλά δεν διαψεύσουν τις δρομολογημένες εξελίξεις αλλά θεωρούν θέμα χρόνου, εντός της εβδομάδας, την αποχώρηση όλης της διοικούσας επιτροπής του.

Η αποχώρηση αυτή, εφόσον υλοποιηθεί, έρχεται σε μια περίοδο που έχει πλέον ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου με την ομάδα του Έβρου να μην καταφέρνει να πετύχει την ενίσχυσή της, καθώς δεν ήρθη ποτέ η απαγόρευση μεταγραφών λόγω χρεών της προηγούμενης διοίκησης.

Βεβαίως η αποχώρηση των μελών του ΤΑΑ, θα έχει έχει ως αποτέλεσμα η “καυτή πατάτα” να περάσει στον Ερασιτέχνη Εθνικό που θα κληθεί να αποφασίσει αν θα επωμιστεί τα έξοδα τω ταξιδιών καταρχήν σε Αθήνα με Παναθηναϊκό και ακολούθως σε Βραχάτι και Ηράκλειο Κρήτης ή αν ενδεχομένως θα αποχωρήσει ο σύλλογος από το πρωτάθλημα.

Είναι προφανές ότι το μεγάλο πρόβλημα των κακών σχέσεων της διοίκησης του ΤΑΑ και του Ερασιτέχνη Εθνικού Αλεξανδρούπολης πυροδοτεί αυτές τις νέες δραματικές εξελίξεις – και ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το έργο θα έχει και άλλα πολλά ακόμα επεισόδια, ίσως ακόμα και στις δικαστικές αίθουσες.