ΕΠΣ Θράκης: Με τον Ερκάν η αήττητη Γρατινή πάτησε κορυφή στο ντέρμπι με την Ελπίδα Σαπών

Σε ένα όμορφο αγώνα στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης η Δόξα Γρατινής επικράτησε σε ένα από τα ντέρμπι κορυφής της Ελπίδας Σαπών, κράτησε το αήττητο για 14η αγωνιστική και πέρασε στην κορυφή την οποία μοιράζεται με τον Πανθρακικό που την ίδια ώρα επικρατούσε στο Ν. Σιδηροχώρι.

Στην πρωτη αξιόλογη φάση του αγώνα μετά από κόρνερ του Λάζαρου Στοίνοβιτς και μπέρδεμα στην άμυνα των Σαπών η μπαλα δεν απομακρύνθηκε και ο Ερκαν από κοντά πέτυχε στο 11′ το μοναδικό τέρμα της συνάντησης και το 12ο φετινό του αλλά δεν το πανηγύρισε κόντρα στην πρωην ομάδα του. Η Γρατινή ήταν καλύτερη και μετά το τέρμα, έχοντας καλές ευκαιρίες στο 17′ σε σουτ του Γιαννακιτζίδη, στο 22′ με τον Ερκαν και στο 25′ με τον Αντωνιάδη που πέρσαν άουτ. Στο 30′ ο Νταφόπουλος εδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Λαζαρου Στοίνοβιτς, με την Ελπίδα να απειλέί τον Μπουτσακτσή στο 35′ αλλα το σουτ του Ζήνωνος πέρασε άουτ.

Στο β’ μερος είχαμε αρκετες φασεις και για τις δυο ομάδες με σουτ που έφυγαν αουτ. Στο 50′ το σουτ του Αντωνιαδη για τους γηπεδούχους, στο 55′ το σουτ του Εμ΄ρε για την Ελπίδα, και στο 60′ του σουτ του Ερκαν. Στο 70′ ο Γαβριήλ είχε δοκαρι κόντρα στην πρωην ομάδα του, ενω και στο 73′ από κόρνερ του Ζήνωνος ο Μπόζης με κεφαλιά δεν σκοραρε και αυτός κόντρα στην πρωην ομάδα του με τους αμυντικούς να διώχνουν πάνω στην γραμμή. Στο 77′ ο Αντωνια΄δης απο καλή θέση δεν νίκησε τον Νταφόπουλο με τον Γαβριήλ στο 80′ να αφήνει την ομάδα του με δεκα παίκτες αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Η λήξη βρήκε την Δόξα Γρατινής στην κορυφή με 32 βαθμούς με την Ελπίδα σαπών να μένει στους 30 και να υποδέχεται τον Πανθρακικό την επόμενη αγωνιστική (φώτο αρχείου).

Διαιτητές οι Χαρίτσης, Ευθυμιάδης και Καρακασίδης.

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Στοϊνοβιτς): Μπουτσακτσή, Θεοδωρίδης, Χρ. Στοϊνοβιτς, Σιδηρόπουλος, Μέριτς, Παπαχρόνης, Λ. Στοϊνοβιτς (75′ Τροκανας), Καλογρανάς, Γιαννακιτζίδης, Ερκάν (90′ Καρακούσης), Αντωνιάδης

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Χαριτόπουλος, Μανουσάκης, Γιαννακόπουλος, Πασάς, Χαϊνάκης, Ζήνωνος, Τριαντόπουλος, Μπόζης (88΄ Σιψας), Εμρέ, (57′ Κουτζής), Κουδούνης 30′ Γαβριήλ)