Μισός αιώνας Ορεστιάδα! Το βίντεο για τα 50 χρόνια που προβλήθηκε στην ετήσια χοροεσπερίδα του ΑΟΟ

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας, η οποία συνέπεσε χρονικά με την συμπλήρωση 50 χρόνων του ιστορικού συλλόγου.

Εκτός από τις βραβεύσεις που έγιναν, μεταξύ των οποίων και στην ιστορική μπάντα της Ορεστιάδας, προβλήθηκε και ένα βίντεο με ένα ταξίδι στον χρόνο.

To βίντεο χωρισμένο σε ενότητες, ένωσε το χτες με το σήμερα, προβάλλοντας τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος, όπως η συμμετοχή σε ευρωπαϊκά φάιναλ φορ, η διεκδίκηση του πρωταθλήματος αλλά και μεγάλες ομάδες του ΑΟΟ που έγραψαν την δική τους ιστορία πανελλαδικώς.

Το βίντεο επιμελήθηκε ο Βασίλης Στοάκης, ο οποίος δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την ομάδα ενώ αποτελεί τον διακαή πόθο της διοίκησης Δραχτίδη για να αναλάβει πλήρως το επικοινωνιακό κομμάτι του συλλόγου στην προσπάθεια που θα γίνει για να επιστρέψει στην ελίτ του ελληνικού αθλητισμού.

Με το βίντεο πραγματοποιείται ένα ταξίδι στο χρόνο μέσα από εικόνες και πλάνα από τους τελικούς της Α1 και φυσικά μια ξεχωριστή ενότητα στον αείμνηστο Νίκο Σαμαρά…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…