Ανακοίνωση από τη Θύρα 7 Ξάνθης: «Παράρτημα και… παοκΒ ο ΑΟΞ, περισσότερα τα δικά μας ψηφαλάκια»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι σύνδεσμοι Θύρας 7 Βορείου Ελλάδος με αφορμή την παρέμβαση της κυβέρνησης σχετικά με την απόφαση της ΕΕΑ για υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού στη Βόρεια Ελλάδα υποστηρίζουν πως θέλουν να εφαρμοστεί η νομιμότητα, η οποία ξεφτιλίστηκε με την «ντροπολογία» που πρόκειται να ψηφίσουν στη Βουλή.

Χαρακτηρίζουν επίσης παράρτημα του ΠΑΟΚ την Ξάνθη και τονίζουν ότι με νομοθετικό διάταγμα και κυβερνητική παρέμβαση επιθυμείτε να σωθούν παοκΑ και παοκΒ, όπως χαρακτηρίζεται η Ξάνθη.

Ανάμεσα στους Συνδέσμους του Ολυμπιακού που υπογράφουν την ανακοίνωση είναι και η Θύρα 7 Ξάνθης. Επίσης, άλλοι πέντε σύνδεσμοι του Ολυμπιακού στην Θράκη: της Κομοτηνής, της Αλεξανδρούπολης, των Φερών, του Διδυμοτείχου και της Ορεστιάδας.

Συνολικά υπογράφουν 12 σύνδεσμοι της Θύρας 7, με πρώτον αυτόν της Θεσσαλονίκης. Αξιζει να σημειωθεί πάντως ότι σύμφωνα με την ίδια την ανακοίνωση του υφυπουργείου Αθλητισμού πριν μερικούς μήνες, η Θύρα 7 δεν αποτελεί νόμιμη λέσχη φιλάθλων για την ελληνική πολιτεία σε αντίθεση για παράδειγμα με τους XanthiFans του ΑΟΞ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Παρακολουθούμε με…ενδιαφέρον το θέατρο του παραλόγου που εκτυλίσσεται αναφορικά με το σκάνδαλο της πολύιδιοκτησίας μεταξύ του παοκ και της Ξάνθης. Πράγματα που γνώριζε όλη η κοινωνία για την παράνομη σχέση εξάρτησης μεταξύ

της διαχρονικά πιο ευνοημένης ομάδας των πρωθυπουργών και υπουργών όλων των κυβερνήσεων και του επίσημου πλέον και με τη βούλα της ΕΕΑ παραρτήματος της Ξάνθης! Αυτη η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ με τον πλέον ΕΠΙΣΗΜΟ και ξεκάθαρο τρόπο!

Αντί λοιπον ΑΥΤΟΙ που παραβίασαν το νόμο να τιμωρηθούν με βάση αυτόν, έρχεται η κυβέρνηση της ΝΔ και τον αλλάζει μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες για να πέσουν στα μαλακά!

Με το γελοίο > της…διασφάλισης της κοινωνικής συνοχής και λαμβάνοντας υπόψιν τις κραυγές και τους οδυρμους αυτών που ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΙΛΙΑ τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας!Οι… γαλάζιοι σωτήρες του Σαββίδη διαπράττουν ένα νέο σκάνδαλο,

αλλάζουν τον ισχυοντα νόμο για να σώσουν με ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ από υποβιβασμό τα δύο σωματεία που μετατρεπούν σε μπουρδέλο το στημένο πρωτάθλημα που διεξάγεται και φέτος και όλα αυτά με πρόσχημα την… απόσχιση της Βορείου Ελλάδας!

Και επειδή για τα.. ψηφαλάκια τα κάνετε όλα οι πολιτικοί να γνωρίζετε ότι αυτοί που σας… απειλούν με απόσχιση αποτελούν μια ακόμα ομάδα της Βόρειου Ελλάδας,αποτελούν μια μειοψηφία σε σχέση με τους οπαδούς του Ολυμπιακού που βρισκονται από τον Έβρο ως την Κρήτη και ζουν και αναπνέουν για την ομάδα τους! Αλλα μειοψηφία σε σχέση και με τους υπόλοιπους οπαδούς όλων των άλλων ομάδων. Θελουμε να εφαρμοστεί η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ την οποία ξευτίλησαν αυτοί και εσείς με την ντροπολογία που φέρατε άρον άρον στη βουλή.

Κάντε ένα δημοψήφισμα και θα δείτε… ποιους δυσαρεστησατε με την Κρατική επέμβαση σας για να ΣΩΘΟΥΝ ο παοκΑ και παοκΒ

ΥΓ1:Καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη..

ΥΓ2: παοκ δύναμη σου οι πρωθυπουργοί σου

ΥΓ3: Αυτά είναι τα αποτέλεσμα της… εξυγίανσης!

ΥΓ4: Ραντεβού στους δρόμους

ΥΓ5: Λευτεριά στα αδέρφια μας!

Σύνδεσμοι Θύρας 7 Βορείου Ελλάδος

Θεσσαλονίκη

Βέροια

Κατερίνη

Καβάλα

Σέρρες

Καστοριά

Ξάνθη

Κομοτηνή

Αλεξανδρούπολη

Διδυμότειχο

Ορεστιάδα

Φέρες»