Γ’ Εθνική: Λύγισε με μια κεφαλιά ο μαχητικός Ηρακλής Ζυγού στο Οφρύνιο

Το πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να επιστρέψει με βαθμό ή βαθμούς στις αποσκευές του ο Ηρακλής Ζυγού από την έδρα του Οφρυνίου, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τον τοπικό Αετό Ορφανού.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα επετεύχθη δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με κεφαλιά του Τουμανίδη. Με τη νίκη αυτή ο Αετός έκανε ένα ακόμα βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία ενώ έπειτα και από αυτήν την ήττα, ο Ηρακλής Ζυγού παραμένοντας στους 7 βαθμούς και απέχοντας πλέον 14 από την σωτηρία που μόνο με θαύμα μπορεί να έρθει.

Πάντως οι Ξανθιώτες είχαν την ευκαιρία και να ισοφαρίσουν αλλά πιο πριν, από το πρώτο ημίχρονο, είχαν κυρίως την ευκαιρία να προηγηθούν. Ο Κωφίδης στο 22′ δεν κατάφερε να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι μετά από γύρισμα του Δημητριάδη και ο Πιλτικάκης στο 27′ σούταρε άουτ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για καθυστέρηση ο Ελέζι από τον διαιτητή Χαψά, που είχε ως βοηθούς τους Παστιάδη και Κοτανίδου της ΕΠΣ Δράμας

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ (Μαγκαφίνης): Κυφωνίδης, Θεοδοσιάδης (70′ Σαββατιανός), Πανάγου (62′ Βουζουλίδης), Κωνσταντινίδης, Παυλίδης Ν., Τουμανίδης, Ελέζι, Γιάνα (55′ Καραγιαννίδης), Τσίλογλου, Παυλίδης Γ., Σαλπιγγίδης (55′ Δουμάνης)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ (Δημητριάδης): Μανιάς, Τενεκές, Μολώνης, Κριεζής, Κιομουρτζής, Ευθυμιάδης (70′ Τσετινές), Βαφειάδης (89′ Κοψαλίδης), Ανδρέου, Πιλτικάκης (84′ Ψαρόπουλος), Δημητριάδης, Κωδίφης.