Μεταγραφική «βόμβα» από Φοίνικα Αλεξανδρούπολης με Τουρκάλα αθλήτρια για το υπόλοιπο μισό της σεζόν

Με ανακοίνωσή του ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης έκανε γνωστή την σημαντικότερη μεταγραφή στην ιστορία του, καθώς είναι η πρώτη μεταγραφή ξένης παίκτριας.

Πρόκειται για την Τουρκάλα Νεφιζέ Μπαϊράμογλου, ακραία, ύψους 1.85 μέτρων, η οποία διαθέτει μεγάλη εμπειρία. Από μια πρώτη αναζήτηση του ThrakiSportS, στο πρώτο εξάμηνο αγωνιζόταν στην Αστορ της Τουρκίας αλλά πέρυσι είχε περάσει τα σύνορα και έπαιξε στην Παρτιζάνι των Τιράνων, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Α1 Αλβανίας.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για εξαιρετικά σημαντική προσθήκη για μια ομαδα της Α2 Γυναικών στην Ελλάδα (ουσιαστικά την τρίτη κατηγορία δηλαδή) και μάλιστα την ουραγό του πρωταθλήματος, χωρίς ακόμα να έχει εξασφαλίσει βαθμό. Δείχνει την διάθεση των ανθρώπων του Φοίνικα να παλέψουν στον δεύτερο γύρο για την παραμονή.

«Η Nefize με την εμπειρία της από αγώνες υψηλού επιπέδου και ευρωπαϊκών αγώνων θα βοηθήσει την προσπάθεια που κάνουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία της Α2. Το Δ.Σ και το προπονητικό επιτελείο καλωσορίζει την αθλήτρια και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας», γράφει ο Φοινικας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει