Γ’ Εθνική: «Δώρο» εορτής το πρώτο γκολ του Θέμη Μυλωνά στο ντεμπούτο του με το Κιλκίς κόντρα στον Ζυγό

Ήρωας στο ντεμπούτο του στην Γ’ εθνική έγινε για τον Κιλκισιακό ο 17χρονος Εβρίτης Ευθύμης (Θέμης) Μυλωνάς δίνοντας για την ομάδα του το πολύτιμο τρίποντο με 2-1 κόντρα σε μια συμπτωματικά θρακιώτικη ομάδα τον Ηρακλή Ζυγού κάνοντας «δώρο» στον εαυτό του για την γιορτή του.

Ο γεννημένος στις 19/06/2002 μαθητής της Γ’ λυκείου έχει ποδοσφαιρικά γονίδια, αφού ο παππούς του αγωνιζόταν στην ΑΕΔ, ενω και ο πατέρας του αγωνιστηκε σε Καρωτή, Μάνη, Ασπρονέρι, Παλιούρι και στην ΕΠΣ Λαρίσης.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕ Διδυμοτείχου με συμμετοχές στην Μεικτες της ΕΠΣ Έβρου και κατόπιν μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη και αγωνίστηκε στις ακαδημίες Ηρακλή και του Πρωτέα. Πέρσι επέστρεψε στον Ηρακλή έχοντας 17 τέρματα με 2 χατ τρικ, ενώ προπέρυσι με την ομάδα της ακαδημίας του Πρωτέα Θεσσαλονίκης κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, έχοντας 11 γκολ. Φέτος ξεκίνησε την σεζόν στον Κιλκισιακό σκοράροντας και στο κύπελλο, μετακόμισε για λίγο στην Καρδία στην Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας και με την επιστροφλη του στο Κιλκις σκόραρε στο ντεμπούτο του. Επόμενος αγώνας για τον Κιλκισιακό κόντρα στον δυνατό Πανδραμαικό.