Γ’ Εθνική: Αποχαιρετά ο Ζυγός! Ο Εβρίτης Μυλωνάς λύτρωσε τον Κιλκισιακό

Δεν τα κατάφερε ο Ηρακλής Ζυγού και στο Κιλκίς αν και πάλεψε και ισοφάρισε με 10 παίκτες ωστόσο ο εβρίτης Θέμης Μυλωνάς έκανε το τελικό 2-1 και πλέον τα πράγματα φαντάζουν δύσκολα για τους Ξανθιώτες που βρίσκονται στο -11 από την παραμονή.

Ο Κιλκισιακος απείλησε πρώτος αλλα το σουτ του Εβρίτη Σταυρου Βαταμίδη στο 10′ πέρασε αουτ. Στο 27′ ο Λάμπρογλου βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μανιά ευννοήθηκε απο την κόντρα με τον πορτιέρο του Ηρακλή και σε κενή εστία έκανε το 1-0. Ο Ηρακλής Ζυγού απείλησε είχε στο 30′ με τον Κωφίδη, αλλα το σουτ του έδιωξε πάνω στην γραμμή του τερματος Ξανθόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής προσπαθησε για την ισοφάριση και στο 50′ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Πανταζίδη που αρνληθηκεο Δραμινός διαιτητής Σιαμάνης, ενώ στο 55′ μετά απο εκτέλεση φάουλ του Δημητριάδη ο Κωφίδης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα το οριζόντιο δοκάρι του Πειμανίδη. Μάλιστα ο Ηρακλής Ζυγού έμεινε με δεκα παίκτες λόγω αποβολής του Παπαδόπουλου στο 65′ με απευθείας κόκκινη και τα πραγματα δυσκόλεψαν για τους Ξανθιώτες.

Ώστοσο στο 75′ μετά από ωραίο συνδυασμό ο Ανδρέου ισοφάρισε σε 1-1 για τον Ηρακλή Ζυγού παρα το αριθμητικό μειονέκτημα. Το προβάδισμα ώστόσο δεν κράτησε πολύ αφού στο 78′ ο 17χρονος Εβρίτης Θέμης Μυλωνάς, που πέρασε στο 70′ ως αλλαγή πέτυχε το γκολ της νίκης για τον Κιλκισιακό που στο 87′ έμεινε και αυτός με δεκα αφού αποβλήθηκε ο Κωσταγιάννης.

Ο Ηρακλής μετά και την ήττα αυτη έμεινε στους 7 βαθμούς και δυσκολα θα γλιτώσει το μοιραίο, αντιμετωπίζοντας την άλλη βδομαδα τον Αετό στο Οφρύνιο, ενω και ο Κιλκισιακός που έφτασε τους 10 βαθμούς έχει δύσκολη έξοδο στην Δραμα με τον Πανδραμαικό.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Πειμανίδης, Κυρίτσης (90′ Πεπελιάνης), Κουμαλάτσιος, Ξανθόπουλος, Μαυροκεφαλίδης, Τοπαλίδης, Κωσταγιάννης, Κελεσίδης, Λάμπογλου, Βαταμίδης, Κεσίδης (70′ Μυλωνάς).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ (Δημητριαδης): Μανιάς, Μολώνης, Ανδρέου (79′ Ευθυμιάδης), Κριεζής, Τιφτίκης, Δογανίδης (85′ Τσετινές), Βαφειάδης, Παπαδόπουλος, Πανταζίδης (60′ Πιλτικάκης), Δημητριάδης, Κωφίδης