«Χαρούμενος» για την… «δικαίωση» της ΠΑΕ Ξάνθη στην ΕΕΑ δήλωσε θρακιώτης κυβερνητικός βουλευτής

Μπορεί η υπόθεση σε βάρος του ΑΟΞ να εκκρεμεί ακόμα ενώπιον τόσο της ΕΕΑ όσο και της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ, ωστόσο υπάρχει ένας βουλευτής της Θράκης που βγήκε και έκανε επίσημες δηλώσεις λες και η υπόθεση έχει ήδη λήξει υπέρ της ομάδας της Ξάνθης.

Ο λόγος για τον Σπύρο Τσιλιγγίρη, βουλευτή της ΝΔ στην Ξανθη. Με δήλωση (που δεν απεστάλη στο ThrakiSportS αλλά την διαβάσαμε στην εφημερίδα «Μαχητής») εκφράζει την ικανοποίησή του για την…δικαίωση της ΠΑΕ Ξάνθης στη διαμάχη της με τον Μαρινάκη και τον Κούγια, ενώ ακόμη δεν έχει βγει η απόφαση!!

Είτε γνωρίζει κάτι που δεν ξέρουμε, είτε έσπευσε να προκαταβάλει την απόφαση είτε έπεσε θύθμα λανθασμένης πληροφόρησης. Ακόμα, σχολιάζει ότι η ΠΑΕ εδώ και 25 χρόνια χαρίζει απίστευτες στιγμές διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α’ Εθνική, ξεχνώντας ότι πλέον έχουν συμπληρωθεί τρεις δεκαετίες και όχι μόνο 25 χρόνια.

Αναλυτικά η δήλωση του βουλευτή Ξάνθης Σπύρου Τσιλιγγίρη:

«Εκφράζω την βαθιά ικανοποίηση και την χαρά μου για την εξέλιξη και την αίσια έκβαση της υπόθεσης «εμπλοκής» της ΠΑΕ Ξάνθης, αναφορικά με το ιδιοκτησιακό της καθεστώς (πολυιδιοκτησία με ΠΑΕ ΠΑΟΚ) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ακόμη μια δικαίωση για την θρυλική ποδοσφαιρική ομάδα μας και την ΠΑΕ που εδώ και 25 χρόνια μας χαρίζει απίστευτες νίκες, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο την Α’ κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου (Super League).

Στηρίζω ανεπιφύλακτα τις επιλογές της διοίκησης και του μεγαλομέτοχου Χρήστου Πανόπουλου που κερδίζουν ακόμη ένα στοίχημα, προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση απέναντι σε εκείνους που προσπάθησαν να τους εμπλέξουν σε περιπέτειες.

Η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ παραμένει ΟΡΘΙΑ και συνεχίζει ακλόνητη την νικηφόρο πορεία της προς την κορυφή.

ΑΟΞΑΡΑ είμαστε δίπλα σου».