Έπιασαν τόπο τα παράπονα του Μπάμπη Χατζημεστή στην ΠΑΕ Ξάνθη και άλλαξε η προπόνηση του ΑΟΞ

Έπιασαν τόπο τα παράπονα που εξέφρασε δημόσια ο Μπάμπης Χατζημεστής προς την ΠΑΕ Ξάνθη για την απόφασή της να βάλει την προπόνηση – αποθεραπεία της ομάδας την ώρα της αναμέτρησης Ορφέα – Νέστου.

Όπως ο ίδιος ο Χατζημεστής ανέφερε στο προφίλ του Ορφέα που διαχειρίζεται ο ίδιος, η ώρα της προπόνησης πήγε νωρίτερα και έτσι θα έχουν την ευκαιρία όσοι παίκτες ή μέλη του διοικητικού και τεχνικού επιτελείου επιθυμούν να έρθουν στο γήπεδο του ΑΟΞ και να συμπαρασταθούν στην ομάδα.

«Ευχαριστούμε του ανθρώπους του Αοξ για την αλλαγή της ώρας της προπόνησης», ανέφερε σε νεώτερο πρωινό μήνυμά του ο Χατζημεστής. Δεν αποκλέιεται λοιπόν ή για την ακρίβεια αναμένεται, μετά από αυτήν την ενέργεια, αντιπροσωπία του ΑΟΞ να βρεθεί στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Πιθανότατα όχι παίκτες που προετοιμάζονται χωρίς ανάσα για το ματς της Τρίτης με τον Άρη αλλά πιθανότατα μέλη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου, χωρίς φυσικά να αποκλείεται να δούμε στην εξέδρα και ορισμένους ποδοσφαιριστές, όπως στην περσινή φωτογραφία όπου εικονίζονται να παρακολουθούν ματς του Ορφέα ο Γιάννης Παπαδημητρίου με τον τότε τερματοφύλακα του ΑΟΞ Θανάση Γκαραβέλη…