Αιχμές Χατζημεστή για την διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης και την ΠΑΕ Ξάνθη

Αιχμές άφησε ο Μπάμπης Χατζημεστής εναντίον της διοίκησης της ΕΠΣ Ξάνθης αλλά και την ΠΑΕ για τις ενέργειές τους απέναντι στην ομάδα του Ορφέα Ξάνθης, που δίνει την Κυριακή ένα κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον Νέστο Χρυσούπολης.

Την ώρα του αγώνα η ΕΠΣ έβαλε τους αγώνες του Κυπέλλου Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης. Στον Ορφέα θεωρούν ότι η Οδός Θερμοπυλών (όπου η έδρα της ΕΠΣ Ξάνθης) θα μπορούσε κάλλιστα να ορίσει τα παιχνίδια το Σάββατο, όπως γινόταν με όλα τα ματς της Α’ Κατηγορίας στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, ώστε να μην υπάρξει διάσπαση της ποδοσφαιρικής φίλαθλης κοινής γνώμης και να μπορούν να πάνε στο γήπεδο του ΑΟΞ τόσο οι παίκτες των ομάδων καθώς και οι διαιτητές των αναμετρήσεων όσο και οι φίλαθλοι. «Ακόμα και 5 παραπάνω εισιτήρια θα ήταν σημαντικά για εμάς», διευκρινίζει ο Χατζημεστής από το προφίλ του Ορφέα.

Ακόμα προσθέτει ότι και η ΠΑΕ Ξάνθη θα μπορούσε να βάλει την προπόνηση αποθεραπείας της Κυριακής, μετά την μεγάλη νίκη στον Βόλο, πιο νωρίς και όχι την ώρα του αγώνα του Ορφέα. Ο Μπάμπης Χατζημεστής που τυγχάνει και πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων του ΑΟΞ διευκρινίζει ότι ο ίδιος και η ομάδα του είναι κοντά στην ΠΑΕ και στις ευχάριστες αλλά και στις δύσκολες στιγμές αλλά θα έπρεπε και η ΠΑΕ να φροντίζει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Κάποιοι παίκτες ή μέλη του προπονητικού τιμ θα μπορούσαν επίσης να έρθουν στο γήπεδο του ΑΟΞ να δουν το παιχνίδι, αν δεν είχε μπει η προπόνηση – αποθεραπεία τους εκείνη την ώρα.