Ο «Κομοτηναίος» πρώην βοηθός του Μπαρτζώκα θυμήθηκε στο ραδιόφωνο τα χρόνια του στον ΓΑΣ

Την ώρα που έχει βουίξει ο τόπος ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιστρέφει στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο πρώην στενός του συνεργάτης αλλά και πρώην αθλητής του ΓΑΣ Κομοτηνή την δεκαετία του ’90, όταν και μεσουρανούσε η ομάδα της Ροδόπης, έβγαινε στα ερτζιανά της Θράκης αφού ήταν καλεσμένος του Βασίλη Στοάκη στην εκπομπή «Αρχίζει το Ματς» στο Ράδιο Παρατηρητής.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Κουτσοκέρα, νυν βοηθό προπονητή στην Λάρισα αλλά μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού από το 2012 μέχρι το 2018. Έτσι λοιπόν στην εκπομπή του Στοάκη ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας, έκανε λόγο για την «δεύτερη πατρίδα, η οποία είναι στην καρδιά του» την Κομοτηνή, χαρακτηρίζοντας τον ΓΑΣ «Θρύλο» και «Ομάδα σύμβολο για όλη την επαρχία»

«Το γήπεδο ήταν γεμάτο 2 ώρες πριν την έναρξη, όλη η πόλη ζούσε για την ομάδα και γενικά όλοι μιλούσαν για το μπάσκετ. Ήταν μια ονειρεμένη περίοδος» ομολόγησε τονίζοντας πως ήταν ένα ξεχωριστό κομμάτι στη ζωή του.

Αναφέροντας τα μεγάλα ονόματα του ΓΑΣ έκανε ειδική αναφορά στους Κούλη Ταξιλδάρη, Αλέκο Καρυπίδη,  Νεοκλή Λεμονίδη, Ζαχαρία Γεωργιάδη, Δημήτρη Οικονομίδη ενώ αποκάλυψε πως βρέθηκε στην Λάρισα στο ξενοδοχείο με την αποστολή του ΓΑΣ όταν η ομάδα αγωνίστηκε με την ομάδα των Φαρσάλων.

Σχετικά με την παρουσία του στον πάγκο τον Ολυμπιακό τόνισε πως υπήρχε μεγάλη πίεση για το αποτέλεσμα αλλά δούλευαν αρμονικά με τους προπονητές ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το γεγονός πως ο Ολυμπιακός από πέρυσι έχασε την «ταυτότητα» του εντός του παρκέ με κακές επιλογές σε ξένους αθλητές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ρωτήθηκε για το αν γνώριζε τις εξελίξεις για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, αναφέροντας πως αν και έχει καθημερινή επαφή με τον Μπαρτζώκα, δεν του έχει αναφέρει κάτι.

Ακούστε αναλυτικά την συνέντευξη στον εξής σύνδεσμο: