ΕΠΣ Έβρου: Μία μεταγραφή από το Νεοχώρι και μία αποδέσμευση προς την Οινόη ανακοίνωσε ο Άρδας Καστανεών

Μία μεταγραφή απο τον ΑΟ Νεοχωρίου και μια αποδέσμευση παίκτη του που πηγαίνει στην Ένωση Οινόης, ανακοίνωσε ο Άρδας Καστανεών.

Πιο συγκεκριμένα, στον Άρδα έρχεται ο Στέλιος Ναλμπάντης, γιος του προπονητή της ομάδας. Φευγει ωστόσο μετά από 3,5 χρόνια στις Καστανιές ο Σάκης Πετράς.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας για την χειμερινή περίοδο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στην ομάδα μας τον Στέλιο Ναλμπάντη!
Ο Στέλιος (γιος του προπονητή της ομάδας μας κ. Γιώργου Ναλμπάντη), αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Α.Ο. Νεοχωρίου, την διοίκηση του οποίο ευχαριστούμε για την συναίνεση της μεταγραφής αυτής.
Στέλιο σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Άρδα με την ευχή να είσαι υγιής και να απολαύσεις πολλές επιτυχίες με την “πράσινη φανέλα”!»,
αναφέρει η πρώτη ανακοίνωση.

«Ανακοινώνουμε την αποδέσμευση του επί 3,5 σεζόν ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Σάκη Πετρά, με σκοπό την συνέχιση του στην Ένωση Οινόης.
Σάκη σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στον Άρδα σε αυτά τα χρόνια που ήσουν μέλος της παρέας μας και ευχόμαστε ότι καλύτερο στην μετ’έπειτα καριέρα σου!»
, αναφέρει η δεύτερη ανακοίνωση.