Παραδόθηκαν τα διπλώματα σε 7 νέους διαιτητές από την Σχολή της ΕΠΣ Ξάνθης

Παραδόθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, προπαραμονή Χριστουγέννων, τα διπλώματα σε επτά νέους διαιτητές που αποφοίτησαν από την πρόσφατη Σχολή Διαιτησίας που λειτούργησε στην αίθουσα «Σπύρος Καραολάνης» στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του εκπαιδευτή διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης και παρατηρητή διαιτησίας της Super League Μανώλη Ταπατζά καθώς και των μελών της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης Θανάση Βέλιου, Δημήτρη Σάββογλου και Βαγγέλη Κιοτζένη.

Παρων επίσης ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης που ευχαρίστησε τον υπεύθυνο εκπαιδευτή Μανώλη Ταπατζά και την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης για την άψογη λειτουργία της σχολής.

Επίσης συνεχάρη τους νέους διαιτητές από τους οποίους ζήτησε να προσπαθήσουν να φτάσουν ψηλά και διευκρίνισε πως η ΕΠΣ Ξάνθης θα είναι κοντά τους.

Ο Μανώλης Ταπατζάς με την σειρά του συνεχάρη τους νέους διαιτητές και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και να αγαπήσουν αυτό που θα αναλαμβάνουν να κάνουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλη συγκίνηση υπήρξε στην τελετή λόγω της παρουσίας στην εκδήλωση του βετεράνου διαιτητή της ΕΠΣ Θράκης Λάζαρου Ασμανίδη που έχει προσφέρει πολλά στην ελληνική διαιτησία.