ΕΠΣ Θράκης: Κακό και πάλι ισόπαλο το ντέρμπι του ΔΑΚ ανάμεσα σε Πανθρακικό και Γρατινή

Στο ντέρμπι της πρεμιέρας του β’ γύρου όπως και στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων Πανθρακικός και Δόξα Γρατινής μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ο Πανθρακικός στο 4ο ντερμπι με τους ανταγωνιστές του για τον τίτλο δεν μπόρεσε να κερδίσει σε ένα αγώνα που απογοήτευσε τους αρκετούς περίπου 400 θεατές που βρέθηκαν στο ΔΑΚ και σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Γκαϊδατζή στο 36΄, ο οποίος μετά από σύγκρουση με τον Μπόσκο βρέθηκε στο έδαφος και διακομίστηκε και παρέμεινε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Ο Πανθρακικός προηγήθηκε στο 18΄ με δυνατό σουτ του Τσιανάκα έξω από την μεγάλη περιοχή στην πρώτη σημαντική φάσξ του αγώνα. Στο 35′ ο Γκαϊδατζής λίγο πριν τραυματιστεί δεν μπόρεσε προ κενής εστίας να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά από συρτή σέντρα του Κυριαλάνη.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα Γρατινής ισοφάρισε στο 48΄ με τον Ερκάν, ο οποίος από το σημείο του πέναλτι νίκησε τον Μπόσκο. Το πέναλτι έδωσε ο Κακουλίδης σε χέρι του Ζήκου. Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερες ευκαιρίες, με την Δόξα Γρατινής στο 57′ να απειλεί εκ νέου με εκτέλεση φάουλ του Γιαννακιτζιδη, με τον Μπόσκο να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ και έως το τέλος δεν είχε κάτι αξιόλογο μπροστά στις δύο εστιες, με το 1-1 να φερει τις ομάδες στο -5 και στο -3 αντίστοιχα από την κορυφή και την πρωταθλήτρια χειμώνα Ελπίδα Σαπών.

Εξαιρετική ήταν η διαιτησία του Χρήστου Κακουλίδη και των βοηθών του Γκιόση και Καρακασίδη.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Μπόσκος, Παύλου, Κυριαλάνης, Ζήκος, Ζάγγουλος (55΄ Μέριτς), Κονόμι (67΄ Καρασιούνας), Νάνος, Τσιανάκας, Γκαϊδατζής (43΄ Παπαδόπουλος), Τοπάλι (78΄ Παγώνης), Βιόπουλος

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Ζ. Στοϊνοβιτς): Εφτουν Μπουτσακτσή, Θεοδωρίδης, Χρ. Στοϊνοβιτς, Σιδηρόπουλος, Καμζέλας, Κρεμμύδας, Λ. Στοϊνοβιτς, Γιαννακιτζίδης, Ερκάν, Αντωνιάδης, Καρακόλιας