Χαμός στην «Αθλητική Κυριακή» με Μίνο και Αναστόπουλο για τις εγκαταστάσεις τς Ξάνθης

Προσκεκλημένος στην «Αθλητική Κυριακή» ήταν ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιώργο Μίνο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και προπονητής αρκετών ομάδων, ανάμεσα στις οποίες και η Ξάνθη, έκανε μάλιστα ερώτηση στον Γιώργο Μίνο για το… ιδιοκτησιακό της Ξάνθης!

Πιο πριν ο Μίνος είχε σχολιάσει τις ενδυματολογικές επιλογές του Νίκου Αναστόπουλου, λέγοντας οτι λανσάρει την τελευταία… μόδα της λέξης (μπέρδεψε τα λόγια του) με επιλογές που υπήρχαν πριν την δεκαετία του ’80.

Ο Αναστόπουλος προφανώς θεώρησε εαυτόν θιγόμενο και επέλεξε να απαντήσει ρωτώντας τον δημοσιογράφο: «Θα πεις κάτι για όσα ακούγονται γύρω από το ΠΑΟΚ – Ξάνθη; Γιατί δεν βγήκε ακόμη η απόφαση για το ιδιοκτησιακό της Ξάνθης;».

Κάπου εκεί υπήρξε ένας χαμούλης με τον Μίνο να απαντά οτι έχει επιληφθεί του θέματος η ΕΕΑ και τον Αναστόπουλο να συνεχίζει οτι έπρεπε ήδη να έχει βγει απόφαση.

«Να μας πουν για ΠΑΟΚ και Ξάνθη άμεσα. Δεν υπάρχει παγκοσμίως μια ομάδα να παίρνει το βοηθητικό της άλλης. Θα πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα… Δε γίνεται να έρθουν τα πλέι οφ με αυτή την κατάσταση. Για το καλό του ποδοσφαίρου θα πρέπει να βρεθεί λύση».