Στρέφονται προς Παντελίδη στον Ατρόμητο όσο καθυστερεί ο Κάναντι

Μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Αναστασίου από τον πάγκο του Ατρόμητου, ο εκλεκτός της διοίκησης – ιδιοκτησίας για να τον αντικαταστήσει ήταν ο παλιός γνώριμος τους Νταμίρ Κάναντι.

Ο Αυστριακός κόουτς όμως, δεν ήταν ελεύθερος αφού βρισκόταν σε ισχύ το συμβόλαιό του με την Νυρεμβέργη αν και είχε εκδιωχθεί από τον πάγκο της.

Η υπηρεσιακή λύση του τεχνικού διδύμου Κορακάκη – Οφρυδόπουλου μπορεί να οδήγησε την ομάδα στην νίκη επί του ΟΦΗ αλλά την Κυριακή στην Ξάνθη γνώρισε την ήττα από μια επίσης ακέφαλη προπονητικά Ξάνθη. Όχι τόσο το αποτέλεσμα, όσο η εικόνα της ομάδας φαίνεται πως έπεισαν τους Σπανό – Αγγελόπουλο να κλείσουν άμεσα (εντός της εβδομάδας) νέο προπονητή.

Σύμφωνα λοιπόν το sport24, «κι ενώ ο Νταμίρ Κάναντι επιτέλους ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Νυρεμβέργη για την λύση του συμβολαίου του, ο συμβιβασμός για την αποζημίωση του θα πρέπει να αποτυπωθεί και στο χαρτ, με τον Αυστριακό να φέρεται πως ζήτησε κι άλλο χρόνο ή τουλάχιστον να απάντησε πως δεν μπορεί να αναλάβει άμεσα τον Ατρόμητο.

Σύμφωνα , λοιπόν, με την ελληνική πιάτσα agents ανοίγει έτσι ο … δρόμος για τον Σάββα Παντελίδη να δουλέψει στο Περιστέρι. Διέρρευσε μάλιστα πως αύριο θα υπάρξει καθοριστικό ραντεβού με τους Σπανό – Αγγελόπουλο για να κλείσει το deal».

Υπενθυμίζεται ότι από την 2η αγωνιστική κι έπειτα και μετά το παιχνίδι Βόλος-Άρης, ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού και αρκετά αγαπητός ακόμα στην Κομοτηνή Σάββας Παντελίδης είχε παραιτηθεί από τον κιτρινόμαυρο πάγκο, παραμένοντας χωρίς ομάδα.