Πρωτιά στο Διασυλλογικό Κύπελλο για τον Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ Ξάνθης

Την πρώτη του μεγάλη επιτυχία έγραψε στη σύντομη ιστορία του ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ξάνθης στο Διασυλλογικό Κύπελλο Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 1/12/2019.

Μετά την περσινή δεύτερη θέση στην κατηγορία των μαθητών, ο πήχης από τον Πρόεδρο του ομίλου Κύρο Πασσά ανέβηκε ψηλά. Και δικαίως αφού η ομάδα της Ξάνθης που αγωνίστηκε στην κατηγορία 1-6 κατέκτησε την πρώτη θέση μεταξύ των 17 ομάδων που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Συνολικά έγιναν τρεις ημερίδες σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα και διεξήχθησαν 17 γύροι παιχνιδιού, μετά το πέρας των οποίων προέκυψαν οι συνολικοί βαθμοί κάθε ομάδας με την ξανθιώτικη ομάδα, αποτελούμενη από τους Ανδρέα Ευφραιμίδη, Γιώργο Αποστολίδη, Δημήτρη Νικολαΐδη και Νίκο Τσουκαλά, να αναδεικνύεται πρώτη στην τελική κατάταξη.

Η Ξάνθη κέρδισε 200,41 βαθμούς ενώ η δεύτερη ομάδα του ΟΑΜ Θεσσαλονίκη 195,80 και η τρίτη Λάρισα 188,18. Ακολούθησαν οι Σερρες με 185,81 και ο Βολος με 181,34.

Στόχος του ομίλου είναι η συνέχεια των επιτυχιών και των διακρίσεων, αλλά κυρίως η διάδοση του αγωνιστικού μπριτζ ώστε ακόμη περισσότεροι Ξανθιώτες να γνωρίσουν και να αγαπήσουν αυτό το συναρπαστικό πνευματικό άθλημα.

Ο όμιλος στεγάζεται στον πολυχώρο της ΦΕΞ στην Πλάτωνος 27, όπου κάθε Δευτέρα στις 18:00 παραδίδονται μαθήματα στους νέους φίλους του αθλήματος (πληροφορίες: 6974650736).