Κατέβηκαν από την Ορεστιάδα στο ΣΕΦ και πανηγύρισαν τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι (+photos)

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο Ολυμπιακός νίκησε την Αρμάνι Μιλάνο με 91-70 για την 11η αγωνιστική της φετινής Ευρωλίγκας και θα πάει με την ψυχολογία στα ύψη στο μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό την άλλη Παρασκευή στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα τη νίκη επί των Ιταλών κατέβηκαν μέχρι και από την Ορεστιάδα, το βορειότερο άκρο της Ελλάδας, φίλοι του Ολυμπιακού για να την πανηγυρίσουν. Το γεγονός ότι υπήρχε αυτό το παιχνίδι και καπάκι σε δυο μέρες το ντέρμπι τίτλου του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, οδήγησε αρκετούς Θρακιώτες στο να έχουν κατέβει στην Αθήνα αυτές τις μέρες.

Μάλιστα, κάποιοι πιο τολμηροί αφιέρωσαν στην αγαπημένη τους ομάδα όλη την εβδομάδα. Κατέβηκαν από τις αρχές της εβδομάδας στην Αθήνα, ταξίδεψαν στο Λονδίνο για να ζήσουν από κοντά το ματς με την Τότεναμ, επιστρέφοντας έμειναν στην πρωτεύουσα για το μπασκετικό ματς με την Αρμάνι και το κυριακάτικο ποδοσφαιρικό με τον ΠΑΟΚ και θα επιστρέψουν στην Θράκη από Δευτέρα.

Δείτε εικόνες με το μεγάλο πανό της Ορεστιάδας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, που είναι αλήθεια ότι στο σημείο που είχε τοποθετηθεί ξεχώριζε και στην τηλεοπτική μετάδοση, όπως φαίνεται και στην κεντρική φωτογραφία…