Γ’ Εθνική: Xωρίς 9 παίκτες αλλά με Κατρανίτσα στην αποστολή για την Αλεξανδρούπολη ο Ορφέας Ξάνθης

Με 17 παίκτες στην σύνθεσή του θα ταξιδέψει για την Αλεξανδρούπολη και το κρίσιμο παιχνίδι με την τοπική Ένωση ο Ορφέας Ξάνθης.

Στην αποστολή επιστρεφει ο Κατρανίτσας αλλα απουσιάζουν αρκετοί παίκτες εννέα στον αριθμό οι Μακράκης, Τσέκος, Σουκρή, Χίντ Ιμέρ, Ζιγκολάρι, Καλλίδης, Τσιτάκ, Βρίγκος και Βουλγαρίδης.

Είναι ένα ματς που θυμίζει την ρήση «ο θάνατος σου η ζωή μου», αφού μπορεί να είμαστε ακόμα λιγο πριν το τέλος του πρώτου γύρου, ωστόσο οι δυναμικές διαμορφώνονται και οι δυο ομάδες βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και βάσει των υπαρχόντων συνθηκών δύσκολα θα καταφέρουν και οι δύο να παραμείνουν στην κατηγορία.

Συνεπώς το ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμούς της νίκης και για την ομάδα του Ορφέα αυτήν θα την διεκδικήσουν οι 17 παίκτες που ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής ο Μπάμπης Χατζημεστής.

Αυτοί είναι (με αλφαβητική όπως πάντα σειρά, όπως τους ανακοινώνει ο Ορφέας) οι Βουλγαρίδης, Ευαγγέλου, Θεοδωρίδης, Κατρανίτσας, Καραγκιόζης. Κουκουρίγκος, Μαυρόπουλος, Μελισσόπουλος, Μπαϊρακτάρ, Ξαντινίδης, Ρούφος, Σακαλί, Τζαμπάζ, Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού, Χασανκήλ, Χασάνογλου και Ψυχουδάκης.