LIVE από το ΔΑΚ Λαμίας για την Super League: ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Ξάνθη 1-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση ανάμεσα στην Λαμία και την Ξάνθη για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε άμεση πληροφόρηση για την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Λαμία και την Ξάνθη.

Ώρα 19:10 Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και συγκεκριμένα στις νίκες θέλει η Ξάνθη και να ξεχάσει την οδυνηρή ήττα από τον ουραγό Πανιώνιο.

Ώρα 19:17 Βέβαια δείχνει να έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα στα τελευταία της παιχνίδια, αφού έχει σκοράρει μόλις μία φορά στα τελευταία τέσσερα.

Ώρα 19:22 Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι το 83% των τερμάτων του, ο ΑΟΞ τα έχει πετύχει στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων του.

Ώρα 19:28 Στα δύο χρόνια της παρουσίας της Λαμίας στη Super League, οι τέσσερις συναντήσεις της με την Ξάνθη δεν είναι παραγωγικές. Έχει μπει ένα γκολ στο προπέρσινο παιχνίδι της Λαμίας, με το οποίο η Ξάνθη επικράτησε 1-0. Ήταν ένα χτύπημα φάουλ του Μεχία. Τα άλλα τρία παιχνίδια έμειναν στο 0-0.

Ώρα 19:33 Από την άλλη η Λαμία θα μπει στο ματς σαφώς πιο ανακουφισμένη, μετά τις νίκες της στα τελευταία δύο παιχνίδια της.

Ώρα 19:37 Στα εκτός έδρας παιχνίδια της η Ξάνθη φέτος δεν έχει ισοπαλία. Έχει παίξει τέσσερις αγώνες με δύο νίκες και δύο ήττες, που τις έχει κάνει εναλλάξ.

Ώρα 19:42 Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Στέφανος Κουμπαράκης της ΕΠΣ Θράκης. Θα έχει ως βοηθούς τον Μπαλτά και τον επίσης Κομοτηναίο Τζιώτζιο. Τέταρτος είναι ο Καραντώνης και στο VAR οι Σέζος και Παπαδάκης.

Ώρα 19:44 Πάμε να δούμε σιγά σιγά και τις συνθέσεις των δύο ομάδων στο ΔΑΚ Λαμίας.

Ώρα 19:45 Για τη Λαμία ξεκινούν οι: Θεοδωρόπουλος, Σκαρντοβέλι, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Δημούτσος, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Τουράμ, Τιρόνε, Καραμάος, Σκόνδρας.

Ώρα 19:47 Η Ξάνθη ξεκινά με βασικούς τους: Αμπάντ, Μαλεζάς, Σόσα, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Μουλέν, Τερκί, Τζουρίτσκοβιτς, Εντουάρντο, Ντε Αμορίμ, Ρενέλα.

Ώρα 19:48 Αναπληρωματικοί για τη Λαμία οι: Κατσικάς, Ταζνετόπουλος, Βύντρα, Ασίγκμπα, Σάλιακας, Βλαχομήτρος, Βασιλόγιαννης.

Ώρα 19:50 Στον πάγκο για την Ξάνθη βρίσκονται οι: Μπέντο, Λεωντσάκος, Καμαρά, Μπαριέντος, Πολέτο, Ντε Λούκας, Ντίρεσταμ.

Ώρα 19:56 Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην εντεκάδα της Ξάνθης, τελικά στον πάγκο ο Ντίρεσταμ που φαίνεται να αποκόμισε κάποιο πρόβλημα στο ζέσταμα και στη βασική ενδεκάδα μπαίνει ο Στέλιος Μαλεζάς.

Ώρα 20:00 Όλα έτοιμα για την έναρξη της αναμέτρησης!

1′ Σφυρίζει για τη σέντρα ο Θρακιώτης ρέφερι!

5′ Με τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου, να αναφέρουμε πως οι XanthiFans ταξίδεψαν, δίνουν το παρών και ακούγονται να στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα τους και στη Λαμία.

10′ Χωρίς σημαντική φάση έως τώρα στο ματς.

13′ Πρώτη ευκαιρία και μάλιστα διπλή και τεράστια, που ανήκει στον ΑΟΞ! Ο Ντε Αμορίμ κάνει ένα σουτ, αλλά αποκρούει δύσκολα ο Θεοδωρόπουλος, ενώ και ο Ρενέλα στο «ριμπάουντ» δεν κατάφερε να νικήσει τον Έλληνα πορτιέρο και να ανοίξει το σκορ!

15′ Με ριψοκίνδυνη προσπάθεια βγαίνει και μπλοκάρει το σουτ του Τιρόνε ο Κάρλος Αμπάντ.

21΄Κεφαλιά του Αντέτζο ανάμεσα σε σώματα στην άμυνα της Ξάνθης, πέφτει και μπλοκάρει ο Αμπάντ!

23′ Σέντρα του Δημούτσου από δεξιά, και νέα ευκαιρία για τη Λαμία με κεφαλιά του Τουράμ την οποία, όμως, πέφτει και μπλοκάρει ξανά ο Αμπάντ.

30′ Συμπληρώθηκε το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης στο ΔΑΚ Λαμίας, με τη Ξάνθη από το δεκάλεπτο και μετά να μην είναι καλή.

33′ Γύρισμα του Τιρόνε προς τον Τουράμ, ο Αμπάντ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια σε κόρνερ, το οποίο πέρασε χωρίς να βρει κάτι η Λαμία

37′ Σέντρα από τα δεξιά, ο Ρόμανιτς με κεφαλιά πάσα έψαξε τον Τουράμ, ο Λισγάρας πρόλαβε κι απομάκρυνε σε κόρνερ

41′ Μακρινό σουτ του Τζουρίτσκοβιτς, πέφτει και μπλοκάρει έστω και με διπλή προσπάθεια ο Θεοδωρόπουλος.

42′ Προηγείται πλέον ο Ολυμπιακός επί του Πανιωνίου με 0-1, χάρη στο γκολ του Βαλμπουενά.

45+1′ Κίτρινη στον Καρασαλίδη.

Ώρα 20:49 Τέλος πρώτου ημιχρόνου στη Λαμία. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Λαμία – Ξάνθη 0-0!

Ώρα 21:05 Όλα έτοιμα για την έναρξη του δεύτερου μέρους!

46′ Ξεκίνησε η επανάληψη!

47′ Πρώτη ευκαιρία για την Λαμία στο δεύτερο μέρος, σουτ στη κίνηση από τον Δημούτσο άουτ

48′ Κίτρινη κάρτα και στον Τιμπό Μουλέν

51′ ΓΚΟΛ για τη Λαμία! Ο Μπεχαράνο εκμεταλλεύεται τις κόντρες και με πλασέ ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους. Λαμία – Ξάνθη 1-0!

58′ Ευκαιρία για την Λαμία. Ο Μπεχαράνο πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι ο Αμπάντ μπλόκαρε.

61′ Δύο κίτρινες κάρτες για παίκτες της Λαμίας μέσα σε δύο λεπτά. Η πρώτη στον Μπεχαράνο, η δεύτερη στον Τιρόνε.

65′ Αλλαγή για την Ξάνθη με τον Τζουρίτσκοβιτς να δίνει τη θέση του στον Μπαριέντος.

68′ Στη Νέα Σμύρνη ολοκληρώθηκε με ισοπαλία το σκορ, ανάμεσα σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό.

69′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη. Στη θέση του Μουλέν, ο Ντε Λούκας

70′ Κίτρινη κάρτα για τον Ελίνι Δημούτσο, η τρίτη για παίκτη της Λαμίας.

71′ Κίτρινη κάρτα και στον Πλιάτσικα για χτύπημα στον Μπαριέντος.

74′ Πρώτη αλλαγή για τη Λαμία, ο Τιρόνε δίνει τη θέση του στον Σάλιακα.

80′ Μπήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τη Ξάνθη ακόμα να μην έχει βελτιωθεί ουσιαστικά και να φλερτάρει με δεύτερη ήττα από αντίπαλο που βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα του πρωταθλήματος…

84′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Λαμία, με ατομική ενέργεια του Καραμάνου που μπήκε μέσα στην περιοχή και σούταρε πάνω στον Αμπάντ.

85′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την Ξάνθη με τον Πολέτο να μπαίνει στη θέση του Ντε Αμορίμ.

86′ Αλλαγή για την Λαμία. Στη θέση του Καραμάνου, ο Βύντρα.

90+4′ Τελευταία αλλαγή για την Λαμία. Στη θέση του Τουράμ, ο Βλαχομήτρος.

90+5′ Τέλος της αναμέτρησης στο ΔΑΚ Λαμίας! Τελικό αποτέλεσμα: Λαμία – Ξάνθη 1-0!