Θρακιώτης διαιτητής στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι μετανάστη κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου

Διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης είναι ο νεαρός αστυνομικός που τραυματίστηκε το απόγευμα της Κυριακής από μετανάστη στον Πολύανθο με αρκετές μαχαιριές και νοσηλεύεται (ευτυχώς εκτός κινδύνου) στο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Ο λόγος για τον Σάββα Παναγιωτίδη, ο οποίος εικονίζεται σε πρώτο πλάνο στην φωτογραφία αρχείου να βγάζει την selfie από τα τεστ των αξιολογημένων διαιτητών της Ροδόπης που είχαν γίνει πριν λίγους μήνες στην Θεσσαλονίκη.

Οπως έχει γίνει γνωστό, ο Παναγιωτίδης ως μέλος αστυνομικού περιπόλου σταμάτησε για αστυνομικό έλεγχο έναν μετανάστη στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ιάσμου, κοντά στον Πολύανθο, πάνω στην επαρχιακή οδό από Σώστη. Αυτός εντελώς ξαφνικά έβγαλε μαχαίρι και του κατάφερε επιπόλαια τραύματα σε χέρια και λαιμό και διέφυγε.

Ο αστυνομικός – διαιτητής νοσηλεύεται (ευτυχώς εκτός κινδύνου) στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής με επιφανειακά τραύματα από το μαχαίρι του αλλοδαπού. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρει δύο στο χέρι αλλά και στον λαιμό, τον ώμο και το κεφάλι. Γινεται αντιληπτό ότι θα μπορούσε εντελώς ξαφνικά εν ώρα υπηρεσίας ο νεαρός αστυνομικός, που όπως προαναφέρθηκε τυγχάνει διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης, να βρεθεί στον άλλο κόσμο.

Οπως αναφέρει το αστυνομικό ρεπορτάζ, ο μετανάστης που επιτέθηκε στον αστυνομικό-διαιτητή κινούταν μόνος και πεζός. Κλιμάκιο αστυνομικών τον σταμάτησε για έλεγχο, λίγο πριν τις έξι το απόγευμα. Τότε εκείνος επιτέθηκε με το μαχαίρι και ακολούθως τράπηκε πεζός σε φυγή και αναζητείται από τις αρχές, καθώς ο δεύτερος αστυνομικός του περιπόλου προτίμησε να σπεύσει να μεταφέρει τον συνάδελφό του στο νοσοκομείο.