1.860 ευρώ σε κλήσεις της… Τροχαίας πλήρωσε μέσα στα τρία τελευταία χρόνια ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης!!!

Στην πρωτοφανή αποκάλυψη ότι μεταξύ άλλων, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κλήθηκε να πληρώσει ένα ποσό της τάξεως των 1.860 ευρώ για χρέη από κλήσεις της… Τροχαίας, προχώρησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικός Αυγερινός Μεσινέζης.

Στη μεγάλη ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στις αρχές της εβδομάδας στον Δημήτρη Κολιό, έκανε γνωστό ότι αυτό το ποσό κλήθηκε να καλυφθεί για τις κλήσεις της Τροχαίας. Πώς προέκυψε αυτό το ποσό δεν εξηγήθηκε, ούτε ποιες είναι οι παραβάσεις. Αφορούσαν πάντως όχημα που έχει στην ιδιοκτησία του το ΤΑΑ Εθνικός και παραχωρείται κάθε φορά σε ξένους παίκτες για τις μετακινήσεις τους.

Το ρεπορτάζ του ThrakiSportS αναφέρει ότι οι περισσότερες από τις κλήσεις που βεβαιώθηκαν αφορούν παράνομη στάθμευση. Λέγεται μάλιστα ότι επρόκειτο για μάλλον εκδικητική κίνηση που έκανε ξένος παίκτης όταν δεν είδε τον λογαριασμό του να μην γεμίζει από τα χρήματα που του είχαν τάξει οι διοικούντες του ΤΑΑ, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να χρεώνει τον σύλλογο παρκάροντας σε χώρους όπου απαγορευόταν η στάθμευση.

Το άλλον αξιοπερίεργο που ανέφερε ο πρόεδρος του ΜΓΣ Αυγερινός Μεσινέζης είναι ότι ο σύλλογο κλήθηκε να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας για το συγκεκριμένο αμάξι, καθώς δεν είχαν καταβληθεί από το 2015 και εντεύθεν, με εξαίρεση το 2018.