Γ’ Εθνική: Σάββατο αντί για Κυριακή όλη η επόμενη αγωνιστική

Αναφέρθηκε σε όσους πρόσεξαν την ημερομηνία για τα παιχνίδια της προσεχούς αγωνιστικής στη Γ’ Εθνική, αλλά αξίζει και ξεχωριστής επισήμανσης.

Η 9η αγωνιστική στη Γ’ Εθνική δεν θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή αλλά όλα τα παιχνίδια έχουν μεταφερθεί 24 ώρες νωρίτερα και θα διεξαχθούν το Σάββατο 16 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης στις 15:00 το μεσημέρι.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον εορτασμό της επετείου της 17ης Νοεμβρίου. Θα χρειαστεί αυξημένη αστυνομική δύναμη την συγκεκριμένη ημέρα και προκειμένου να μην υπάρχουν προβλήματα, μεταφέρθηκαν τα παιχνίδια Σάββατο.

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει το νέο θρακιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ενωση ΑΛεξανδρούπολης και Ηρακλή Ζυγού στο Φώτης Κοσμάς. Ο Αρης Αβάτου φιλοξενεί στο γήπεδο του ΑΟΞ τον Πανδραμαϊκό ενώ ο Ορφέας Ξάνθης δοκιμάζεται στην έδρα του Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα, ο Πανσερραϊκός υποδέχεται την Δόξα Θεολόγου Ποτού, ο Αερός Ορφανού τον Νέστο Χρυσούπολης το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και ο Κεραυνός Πέρνης τον Κιλκισιακό. Ρεπό θα έχει η Δόξα Κάτω Καμήλας.