Σύννεφα για Κίκο Ραμίρεθ στην Ξάνθη! Αβέβαιο το μέλλον του μετά την ήττα από τον Πανιώνιο

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Κίκο Ραμίρεθ στον πάγκο της Ξάνθης, μετά και την ήττα από τον Πανιώνιο στα Πηγάδια και κυρίως την κακή εμφάνιση της ομάδας απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός τεχνικός χρεώνεται την αποτυχία με την διαχείριση που έκανε στο παιχνίδι και ήδη στα social media πολλοί είναι οι φίλοι της ομάδας που του ασκούν κριτική, κάτι που δεν έχει περάσει σίγουρα απαρατήρητο και από τους ιθύνοντες του συλλόγου που επίσης χρεώνουν στον Ισπανό την κακή εμφάνιση και κυρίως το γεγονός ότι εδώ και πέντε αγώνες η ομάδα της Ξάνθης δεν έχει νίκη.

Έπειτα από το καταπληκτικό ξεκίνημα, πλέον η Ξάνθη βρίσκεται σε σημείο καμπή και αρκετοί ήδη υποστηρίζουν ότι ίσως και την Δευτέρα να έχουμε εξελίξεις. Σε αυτό βοηθά και το γεγονός ότι έχουμε διακοπή στο πρωτάθλημα και αν υπάρξει διαζύγιο με τον Ισπανό τεχνικό, θα υπάρξει χρόνος να βρεθεί αντικαταστάτης και ενδεχομένως να κάνει και μερικές προπονήσεις με την ομάδα πριν τις επόμενες υποχρεώσεις της.

Πάντως, πολύ πρόσφατα, μόλις προ δεκαημέρου, ο Γιάννης Παπαδημητρίου που έχει και την διοικητική ευθύνη για αυτά τα θέματα, είχε υποστηρίξει ότι στην Ξανθη άπαντες είναι ικανοποιημένοι με την δουλειά που κάνει ο προπονητής και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να έχει αλλάξει αυτή η γνώμη λίγες μέρες μετά – και ενώ έχει μεσολαβήσει μια άκρως ικανοποιητική εμφάνιση απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ολυμπιακό.

Η κατάσταση θυμίζει μια αντίστοιχη βραδιά στην οποία είχε βρεθεί πριν πέντε χρόνια ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Τότε ο Πανόπουλος αφού άκουσε όλες τις εισηγήσεις, αποφάσισε να κρατήσει τον Ρουμάνο παρά τα αρνητικά αρχικά αποτελέσματα και όλοι ξέρουμε την συνέχεια της ιστορίας. Ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν είναι πολλοί στα Πηγάδια εκείνοι που εκτιμούν ότι ο Ραμίρεθ μπορεί να είναι ένας νέος Λουτσέσκου, παρόλο που αρκετοί τον παρομοίαζαν με αυτόν και έπιναν νερό στο όνομά του μέχρι και περίπου έναν μήνα πριν.