Αρνήθηκε η Super League να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μήτσου Καμπαξή

Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον αγώνα ανάμεσα στην Ξάνθη και στον Πανιώνιο στα Πηγάδια ζήτησε από την διοργανώτρια αρχή της Super League η γηπεδούχος ομάδα, προκειμένου να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο την μνήμη του Μήτσου Καμπαξή, ενός από τους πιο αγνούς φίλους του συλλόγου, που έφυγε από τη ζωή στις αρχές της εβδομάδας.

Ωστόσο όπως διαρρέεται από την ξανθιώτικη ΠΑΕ η Super League αρνήθηκε να συμβεί αυτό, θυμίζοντας την αντίστοιχη στιγμή προ σχεδόν 7 ετών, όταν ο ΑΟΞ είχε ζητήθηκε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά που είχε φύγει από τη ζωή σοκάροντας όλον τον θρακιώτικο και ελληνικό αθλητισμό, αλλά του το αρνήθηκε η Super League με το αιτιολογικό ότι… δεν είχε σχέση με το ποδόσφαιρο.

Αυτή τη φορά η (γραφειοκρατική προφανώς) δικαιολογία είναι ότι επρόκειτο για απλό φίλαθλο χωρίς κάποια άμεση σχέση, διοικητική ή αγωνιστική, με την ομάδα της Ξάνθης. Παρόλα αυτά ο ΑΟΞ θα αγωνιστεί απέναντι στον Πανιώνιο με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ μια ανθοδέσμη θα βρίσκεται στη θέση όπου καθόταν παρακολουθώντας κάθε Κυριακή επί τόσα χρόνια την αγαπημένη του ομάδα.

«Η ομάδα μας, στο παιχνίδι της Κυριακής θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη του φιλάθλου της Δημήτρη Καμπακτσή που πρόσφατα έφυγε απρόσμενα από τη ζωή. Επίσης, θα αποτίσει φόρο τιμής με ανθοδέσμη, στην δική του αγαπημένη θέση στο Xanthi FC Arena.

Να σημειώσουμε ότι η ξανθιώτικη ΠΑΕ κατέθεσε αίτημα για τήρηση ενός λεπτού σιγής πριν την έναρξη του αγώνα, το οποίο όμως δεν έγινε αποδεκτό από την διοργανώτρια Αρχή», επισημαίνεται σε σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ Ξάνθη.