Α2 Ανδρών: «Άθλος» του Άθλου μέσα στην Πολίχνη

Ένας ψυχωμένος Άθλος άλωσε την Πολίχνη με 2-3 σετ και πήρε δύο πολύτιμους βαθμούς. Μπορούσε και το τρίποντο αλλά η διαιτησία στο 4ο σετ δεν του το επέτρεψε.

Σε έναν αγώνα διαφήμιση για το άθλημα αλλά με πολύ κακή διαιτησία, ο Άθλος πέρασε από την δύσκολη έδρα της Πολίχνης με 2 σημαντικούς βαθμούς.

Η ομάδα του Παναγιώτη Τσιακμάκη μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο σετ δείχνοντας τις διαθέσεις της, αλλά εκεί ο Πήγασος με σταθερότητα κατάφερε να πάρει το 1ο σετ στα σημεία με 25-22. Παρόλα αυτά, το δεύτερο σετ ήταν μονόλογος για τον Άθλο, ο οποίος με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισε το σετ με 15-25.

Ο Άθλος έκανε βήμα νίκης στο 3ο σετ μπαίνοντας πολύ δυνατά κερδίζοντας όλες τις μάχες στο φιλέ, ανοίγοντας στην μέση του σετ την διαφορά, κρατώντας την μέχρι το τέλος του σετ το οποίο και κέρδισε με 25-21.

Το τέταρτο σετ ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με τον Πήγασο να παίζει το τελευταίο χαρτί και με μια αμφισβητούμενη διαιτητική απόφαση βρέθηκε μπροστά με 20-14. Ο Άθλος αντέδρασε έστειλε το σετ στην κόψη του ξυραφιού, 23-22 αλλά ο Πήγασος αντέδρασε και έστειλε τον αγώνα στον 5ο σετ με 25-23.

Το 5ο σετ είχε ανατροπές και ένταση. Ο Άθλος βρέθηκε με 10-6 πίσω στο σκορ δείχνοντας ανήμπορος να αντιδράσει, αλλά με εξαιρετική αντίδραση γύρισε το σετ, κατακτώντας το με 11-15.

Πήγασος Πολίχνης – Άθλος Ορεστιάδας: 2-3 (25-22, 15-25, 21-25, 25-23, 11-15)

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Παναγιώτης Τσιακμάκης): Καρδαμανίδης, Αρχοντούδης(λ), Καρράς(λ), Ράπτης, Χατζημαρινάκης, Μαρκίδης, Καραβατζής, Σκαρλατίδης Γ., Γραμματικάκης, Τριανταφυλλίδης, Τσολακίδης, Ουζουνίδης