Super League: Με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ οι ακαδημίες του ΑΟΞ

Δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις και μία εντός, περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων της Ακαδημίας της Ξάνθης που συμμετέχουν στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League.

Η Κ19 του Κώστα Μπεδρελή μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες εκμεταλλευόμενη το δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Στους 12 βαθμούς και την 7η θέση οι γηπεδούχοι, στους 9 πόντους και την 11η θέση βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι. Στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων που ορίστηκε για το Σάββατο (11:30) στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ελευθεράκης, Γ. Χρυσέλης και Σπ. Σπάρταλης) της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η Κ17 του Κώστα Προδρομίτη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ το Σάββατο στις 13:00 στο αθλητικό κέντρο Lolas για την 9η αγωνιστική του Εφηβικού Πρωταθλήματος. Η ξανθιώτικη ομάδα μετά το 4-1 επί του Βόλου την προηγούμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει τους γηπεδούχους που έχουν μόνο νίκες στις πρώτες 7 αγωνιστικές. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Μιχαλούδης, Γούτας και Τσιρωνας της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Μετά το αγωνιστικό κενό της περασμένης εβδομάδας στο πρωτάθλημα, επιστρέφει στην επίσημη δράση η Κ15 του ΑΟΞ. Η ομάδα του Θεόφιλου Χατζηστάθη έχοντας το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές θα φιλοξενηθεί στο αθλητικό κέντρο Lolas από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ που και αυτή έχει το απόλυτο, σε 2 όμως, αγωνιστικές. Την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου του Πρωταθλήματος Παίδων που θα γίνει την το Σάββατο (14:00) θα διευθύνουν οι Τζίκας, Μαδίτσης και Φακανας της ΕΠΣ Μακεδονίας.