Ευθεία επίθεση Τελόπουλου στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Εθνικού Αυγερινό Μεσινέζη

Σε ευθεία επίθεση κατά του προέδρου του ΜΓΣ Εθνικός Αυγερινού Μεσινέζη προχώρησε ο μέχρι προσφατα αντιπρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου αλλά και του ΤΑΑ Αντωνης Τελόπουλος, ο οποίος κατέχει ακόμα την θέση του μέλος του ΔΣ στην ΕΣΑΠ και την ΕΟΠΕ ως εκπρόσωπος της ομάδας της Αλεξανδρούπολης.

Η δήλωση στην οποία προέβη ο Αντώνης Τελόπουλος στον Στέφανο Λεμονίδη και φιλοξενείται στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Φως» έχει ως εξής:

“Oι διοικήσεις που συμμετείχα μπορεί να έκαναν πολλά λάθη αλλά ας δούμε λίγο και το γενικότερο πλαίσιο. Όλα ξεκίνησαν όταν με το κλείσιμο της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου η επιχορήγηση του δήμου Αλεξανδρούπολης προς τον Εθνικό ύψους 40.000 ευρώ δεν πήγε ποτέ στην ομάδα βόλεϊ παρότι ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης είχε δηλώσει ότι τα δίνει αποκλειστικά για την ομάδα βόλεϊ.

Ο ερασιτέχνης εισέπραξε τα χρήματα, πλήρωσε ΙΚΑ και Εφορία ύψους 15.000€ ευρώ και κράτησε τα υπόλοιπα 25.000€, ουσιαστικά το κενό της μισθοδοσίας που προέκυψε την προηγούμενη χρονιά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως μόλις ερχόντουσαν χορηγίες για το βόλεϊ μέσω του λογαριασμού του ερασιτέχνη (π.χ χορηγία Δικηγορικού συλλόγου) μας παρακρατούσε χρήματα για τα έξοδα της γραμματείας του συλλόγου , την ίδια ώρα εμείς καιγόμασταν για μισθοδοσία κτλ.Την ίδια ώρα, τα μέλη της διοίκησης μας, με αποφάσεις ΔΣ και όλες τις νόμιμες διαδικασίες έκανε ταμειακές διευκολύνσεις στο τμήμα.

Με δίκη του απόφαση δεν έγινε έφεση στην διαταγή πληρωμής του πρώην προπονητή Ανδρεαδη Γιάννη, ύψους 15.000 ευρώ. Προσπάθησε να οδηγήσει τα πράγματα σε αδιέξοδο με απανωτές γενικές συνελεύσεις, δήθεν για τον έλεγχο των οικονομικών, ενώ η ίδια η εξελεγκτική του συλλόγου διαβεβαίωσε δημόσια ότι τα τελευταία τρία χρόνια η διαχείριση των χρημάτων του τμήματος ήταν διαφανής.

Προσπαθούσε εντέχνως να οδηγήσει την ομάδα σε κατώτερη κατηγορία αλλά δεν υπολόγιζε την κυρία Λουπασάκη. Την στιγμή που έψαχναν χρήματα για τον Στίγγα και τον Νικολακάκη, ο ερασιτέχνης είχε χρήματα στο ταμείο. Συνεχώς σε γενικές συνελεύσεις κατηγορούσαν το τμήμα βόλεϊ ότι καταστρέφει οικονομικά τον σύλλογο. Πέρυσι εξάλλου άφησαν ελεύθερο τον Τοκαμάνη, επειδή το ζήτησε ο πατέρας του, πρώην μέλος ΔΣ Εθνικού. Δεν κάνουν όμως το ίδιο με τους νεαρούς που θέλουν φέτος να φύγουν εξαιτίας του νυν προπονητή του Εθνικού.

Στην περίπτωση Κασαμπαλή -Μουστακίδη ισχύουν αυτά που έγραψαν οι γονείς, ενώ παλαιότερα ο ερασιτέχνης είχε απολύσει ως ακατάλληλο τον Κασαμπαλή. Κάποιοι που τώρα το παίζουν τιμητές των πάντων, ετοιμαζόταν να προπονήσουν παίδες και εφήβους σε άλλο σύλλογο της πόλης, ενάντια στον Εθνικό

Στο περιβόητο φιλικό των παλαιμάχων εξάλλου, για μείνει ο Εθνικός στην Α1, συμμετείχαν άνθρωποι που έκαναν καταγγελία στην Εθνικό, ζητώντας και τόκους υπερημερίας (!) με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ο ιστορικός σύλλογος με υποβιβασμό λόγω χρεών. Το ίδιο ισχύσει και για τους γονείς αθλητών που έκαναν καταγγελίες για να πέσει κατηγορία η ομάδα και τώρα υποκριτικά θέλουν τώρα να την σώσουν! Βέβαια υπάρχουν και παλαίμαχοι που έχουν να παίρνουν λεφτά από τον Εθνικό και δεν τα ζήτησαν ποτέ, προς τιμή τους.

Σας κατέθεσα μερικές σκέψεις και γεγονότα τα συμπεράσματα δικά σας…».

Ο Στέφανος Λεμονίδης αναφέρει και άλλα πράγματα αποφασίζοντας να ανοίξει τον φάκελο «Εθνικός Αλεξανδρούπολης» στο fosonline ενώ επιπλέον φιλοξενεί και βίντεο από την παρέμβαση του Τελόπουλου στο κεντρικό δελτίο της Δέλτα Τηλεόρασης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ