Ερώτηση στη Βουλή από Θρακιώτη βουλευτή για το VAR και την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού καμία σχετική ενημέρωση δεν υπήρξε από την πλευρά του, ένας από τους δέκα θρακιώτες βουλευτές κατέθεσε ερώτηση στην Βουλή για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου και την χρήση του VAR στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο λόγος για τον βουλευτή Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής Ιλχάν Αχμέτ ο οποίος μαζί με άλλους δύο συναδέλφους του απευθύνεται στην υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη και τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκο Πιερρακάκη.

Η ερώτηση τέθηκε στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας στο πλαίσιο της διαδικασίας κοινοβουλευτικού ελέγχου και με ενδιαφέρον το ThrakiSportS θα αναμείνει την απάντηση αλλά και αν θα κοινοποιηθεί από τον θρακιώτη βολευτή στα τοπικά ΜΜΕ, αφού αν και έβαλε την υπογραφή του στην ερώτηση για ένα θέμα που απασχολεί έντονα όλη την φίλαθλη Ελλάδα, απέφυγε να το γνωστοποιήσει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ως είθισται από τους τοπικούς βουλευτές.

Το ThrakiSportS ανακάλυψε το έγγραφο της ερώτησης όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Βουλής στην διαδικασία Κοινοβουλευτικού Ελέγχου και σας παραθέτει το συγκεκριμένο έγγραφο, εν αναμονή της απάντησης από τους αρμοδιους υπουργούς της κυβέρνησης…