«Βόμβα» με άρωμα ΠΑΟΚ για τον Πανθρακικό στο φινάλε των μεταγραφών!

Μια από τις σημαντικότερες κινήσεις του στο φινάλε των μεταγραφών φύλαγε για το τέλος ο Πανθρακικός.

Η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή απέκτησε από τον Κεραυνό Πέρνης έναν από τους καλύτερους μέσους της Γ’ Εθνικής τον 27χρονο Γρηγόρη Τοπάλι που ήταν βασικότατο στέλεχος της Καβαλιώτικης ομάδας στην αρχή του πρωταθλήματος με παρελθόν σε αρκετές ομάδες και στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κ20.

Μάλιστα επιστρέφει μετά από 2,5 χρονια στο ΔΑΚ Κομοτηνής όταν σαν αντίπαλος του Πανθρακικού αγωνιζόμενος στην Καλλιθέα ηττήθηκε 2-1 το Γενάρη του 2017 λίγα ματς πριν την αποχώρηση των πρασίνων από την Football League (φώτο).

Ο Τοπάλι είναι γεννημένος την 1η Νοεμβρίου του 1992, προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, και ήταν διεθνής με τις μικρές ομάδες της Αλβανίας. Εχει αγωνιστεί σε Σκεντερμπέου Αλβανίας, Απόλλων Καλαμαριάς, Αναγεννηση Επανομής μαζί με Ογκουνσότο και Δραγανίδη, Πιερικό, Βατανιακό, Επισκοπή, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Ατσαλένιο, Καρδία, Καλλιθέα, Αμβρισσέα Διστόμου, Θεσπρωτο κατακτώντας την άνοδο και Πέρνη.

Με την κίνηση αυτή ο Πανθρακικός ολοκληρώνει τις μεταγραφές του με μια σπουδαία προσθήκη και πλέον πρέπει να επιβεβαιώσει στο γήπεδο το πλούσιο ρόστερ του και το βαθος που έχει σε όλες τις θεσεις αρχη γινομένης στο ντέρμπι με την αναταγωνίστρια του τίτλου ομάδα της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου.