Volley League: Οι εννέα (όλοι κι όλοι) παίκτες του επίσημου ρόστερ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης εξασφάλισε την πολυπόθητη αδειοδότηση κόντρα στις Κασάνδρες που ήθελαν τον αφανισμό του και πλέον αποδεσμεύθηκε η ΕΣΑΠ στην δημοσιοποίηση του ρόστερ της ομάδας, στο οποίο θα βασιστεί για την συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα.

Βέβαια, μπορεί για τον Εθνικό να μην υπάρχει έτοιμο αφιέρωμα όπως για τις άλλες εννιά ομάδες του πρωταθλήματος που παρουσιάζονται αναλυτικά στην επίσημη σελίδα της διοργανώτριας, ωστόσο η ουσία είναι ότι ο Εθνικός θα δώσει κανονικά το παρών στο πρωτάθλημα έστω και με σύνθεση ανάγκης.

Σε σχέση τώρα με το ρόστερ, πάνω κάτω έχουμε πλήρη επιβεβαίωση των ρεπορτάζ που όλο το προηγούμενο διάστημα διαβάζατε από το ThrakiSportS. Τα μεγάλα ονόματα της ομάδας θα είναι οι ντόπιοι Κώστας Δαλακούρας, ο Γρηγόρης Κοντοστάθης, ο Δημήτρης Χατζόπουλος και ο Χρήστος Χρηστουηλίας.

Βασικός πασαδόρος θα είναι ο Σέρβος Μιχάηλο Λιουμπισάβλιεβιτς με αναπληρωματικό τον Μάριο Παπάζογλου, γιο του Γιώργου, ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα του Εθνικού αλλά την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη ΓΕΑ.

Δευτερος κεντρικος μαζί με τον Χατζοπουλο θα είναι ο Ορεστιαδίτης Κώστας Τσιουτσιουλούδης, ενώ επέστρεψε και ο Κώστας Μπίκος από τον Ηρακλή Χαλκίδας. Προπονητής ως γνωστόν έχει αναλάβει μετά την αποχώρηση Μουστακίδη ο Γιώργος Ανδραβίζος.

Αναλυτικά το ρόστερ όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ (θα υπάρξει ενίσχυση από την ακαδημία ώστε να συμπληρωθεί 12άδα ενώ ενδέχεται να προστεθούν και άλλοι ξένοι στην πορεία):