Σε σχολείο της Νάξου με μόνο μία μαθήτρια διδάσκει απόφοιτος του Παιδαγωγικού Αλεξανδρούπολης

Σπούδασε στην Αλεξανδρούπολη και σήμερα διδάσκει σε σχολείο απομακρυσμένου οικισμού της Νάξου, έχοντας μία και μοναδική μαθήτρια, την 8χρονη Εφραιμίνα, που φέτος φοιτά στην Γ’ δημοτικού!

Ο δάσκαλός της, Ιγνάτης Κακαρώνης, στο πλευρό του οποίου παρέλασε η Εφραιμίνα, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, με το βίντεό τους να γίνεται viral στο διαδίκτυο μέσα σε λίγες ώρες, μίλησε στην εκπομπή του Δέλτα FM 102,3 «Οι Απέναντι».

Όπως ανέφερε, όσες δυσκολίες κι αν έχει η δουλειά του αναπληρωτή, όσο κι αν είναι αδιανόητο για πολλούς από εμάς το γεγονός ότι τη μία μέρα μπορεί να μην έχεις δουλειά και την επομένη να καλείσαι να παρουσιαστείς από τη Θεσσαλονίκη, για παράδειγμα, στη Σύρο, στο Ρέθυμνο, ή στη Νάξο, αυτό ακριβώς είναι το καθήκον του εκπαιδευτικού και γι’ αυτό ο ίδιος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και βρέθηκε μέσα σε λίγες ώρες σε αυτό το απομακρυσμένο χωριό, με τη μία και μοναδική μαθήτρια και τους πολύ ζεστούς ανθρώπους. Όπως είπε, όλη αυτή η εμπειρία αποτελεί και για τον ίδιο ένα πολύ σημαντικό μάθημα…

Video από την παρέλαση

Πηγή: https://evrosonline.gr