Μπαράζ ευχερήριων ανακοινώσεων για τον Κυρλίδη από ΕΠΣ Ξάνθης, Ορφέα, Άβατο και Ζυγό

Μπαράζ ανακοινώσεων με ευχές για περαστικά στον γραμματέα της ΕΠΣ Ξάνθης και υπεύθυνο Επικοινωνίας του ΑΟΞ Μπάμπη Κυρλίδη εξέδωσαν από το βράδυ της Κυριακής η μία μετά την άλλη όλες οι ομάδες της Ξάνθης στην Γ’ Εθνική αλλά και ο Πανθρακικός.

«Η ποδοσφαιρική ομάδα του Ορφέα σε ευχόμαστε σιδερένιος και γρήγορα κοντά μας», έγραψε ο Μπάμπης Χατζημεστής του Ορφέα Ξάνθης με μια φωτογραφία του Κυρλίδη από το βιβλίο για τα 50 χρόνια του ΑΟΞ.

«Το Διοικητικό συμβούλιο καθώς και όλο το προπονητικό και ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδος μας εύχονται περαστικά στον γραμματέα της ένωσης της ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ Κο Μπάμπη Κυρλίδη και γρήγορη επαναφορά στην θέση του μετά την περιπέτεια που πέρασε με το θέμα υγείας του», ανέφερε ο Αρης Αβάτου.

«Η “οικογένεια” του Ηρακλή Ζυγού Ξάνθης εύχεται από καρδιάς, περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον γραμματέα της ΕΠΣ Ξάνθης, Μπάμπη Κυρλίδη», έγραψε στην σελίδα της στο facebook η περσινή πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Ξάνθης.

«Μπάμπη Κυρλιδη, πρώτα σαν φίλοι, μετά σαν συνάδελφοι και έπειτα σαν ΔΣ της ΕΠΣ Ξάνθης και αφού όλα τελείωσαν με τον καλύτερο τρόπο στο θέμα της υγείας σου,σου ευχόμαστε περαστικά και καλή ανάρρωση. Σε περιμένουμε το συντομότερο να είσαι πάλι κοντά μας», αναφέρει από την πλευρά της ανεπίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΣ Ξάνθης.