Κύπελλο Ελλάδας: Ορίστηκε πρώτο χρονικά και με τηλεοπτική μετάδοση το παιχνίδι της Ξάνθης

Τηλεοπτική κάλυψη θα υπάρχει στο παιχνιδι της Ξάνθης με τον Απόλλωνα στη Λάρισα όπως και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως προκύπτει από ανακοίνωση της Cosmote TV.

Όπως είχε διευκρινίσει μετά την κλήρωση ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, μπορεί η σύμβαση να προβλέπει κάλυψη των αγώνων από την φάση των 16 και μετά, ωστόσο το συνδρομητικό είχε δικαίωμα να καλύψει και όσα παιχνίδια ήθελε από την πέμπτη φάση.

Τελικά η απόφασή του είναι να τα καλύψει όλα και έτσι ήταν η Cosmote αυτή που ανακοίνωσε το πρόγραμμα των μεταδόσεων για το τριήμερο 29-31/10. Μάλιστα το πρώτο χρονικά παιχνίδι που ορίστηκε είναι αυτό της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Λάρισας στον θεσσαλικό κάμπο.

Ο αγώνας αναμενόταν να γίνει Τρίτη, καθώς τα προσεχή ματς της Ξάνθης για το πρωτάθλημα είναι Σάββατα, με τον ΟΦΗ αυτό που μας έρχεται στην Κρήτη και με τον Ολυμπιακό ακολούθως στα Πηγάδια, λόγω του επαναληπτικού που θα έχουνε μετά στη Γερμανία με την Μπάγερν οι ερυθρόλευκοι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε κάθε περίπτωση, τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την Cosmote. Μάλιστα τόσο το Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη όσο και το εμπορικό παιχνίδι Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός θα καλυφθούν από το Cosmote Sport 1.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα:

Τρίτη 29/10
Ωρα 15:00 Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη COSMOTE SPORT 1
Ωρα 17:15 Πανσερραϊκός – Βόλος COSMOTE SPORT 2
Ωρα 19:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια COSMOTE SPORT 1

Τετάρτη 30/10
Ωρα 15:00 Ολυμπιακός Βόλου – Πανιώνιος COSMOTE SPORT 1
Ωρα 15:00 Καλαμάτα – ΑΕΛ COSMOTE SPORT 3
Ωρα 17:15 Καβάλα – ΟΦΗ COSMOTE SPORT 2
Ωρα 19:30 Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός COSMOTE SPORT 1

Πέμπτη 31/10
Ωρα 15:00 Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης COSMOTE SPORT 1
Ωρα 17:15 Ιάλυσος – Παναιτωλικός COSMOTE SPORT 2
Ωρα 17:15 Αιολικός ή Απόλλων Σμύρνης – Λαμία (Δεν ορίστηκε ακόμα κανάλι μετάδοσης)
Ωρα 19:30 ΑΟ Τρίκαλα – Εργοτέλης COSMOTE SPORT 1