Γ’ Εθνική: Πρώτη έξοδος και ήττα από τον Πανδραμαϊκό για τον Ηρακλή Ζυγού

Δεν τα κατάφερε κόντρα στον δυνατό αν και νεοφώτιστο Πανδραμαϊκό ο Ηρακλής Ζυγού στην πρωτη έξοδό του μακριά από την Ξάνθη και ηττήθηκε με 2-0.

Η δραμινή ομάδα είχε δοκαρι στο 22′ με τον Μπερούκα, ο οποίος ωστοσο σκοραρε δις στο δεύτερο μέρος: στο 54′ με κοντινό πλασέ και στο 72΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Έφτασε έτσι στα 6 τέρματα, όσα και ο Λίτσκας, στην 1η θέση του πίνακα των σκόρερ.

Σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα είναι μάλλον δίκαια, με τον Ηρακλή Ζυγού να κρατάει για ένα ημίχρονο και να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να κλέψει αποτέλεσμα, χωρίς ωστόσο επιτυχία (φωτο από Ωρα για Σπορτ Δράμας).

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Τσιλίκας με βοηθούς τους Καρασαββαϊδη και Γεωργαντέλη της ΕΠΣ Καβάλας. Την άλλη Κυριακή ο Ηρακλής Ζυγού φιλοξενεί στο πρώτο ξανθιώτικο ντέρμπι της χρονιάς τον Ορφέα.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ: Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κελεσίδης (75′ Παυλίδης), Αϊβάζης (87′ Παπαγεωργίου), Λίπο, Βραμέντζαλης, Αχαλινόπουλος, Τσέπελης (90′ Μπαμπαλής), Μπελμανι (75′ Βασιλειάδης), Διαμαντίδης, Μπερούκας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ: Μανιάς, Κωφίδης (78′ Ξουπλίδης), Ανδρέου, Κριεζής, Κιομουρτζής, Δογανίδης (68′ Βαφειάδης), Δημητριάδης (57′ Πανταζίδης), Πανέρης, Πιλτικάκης, Χασιώτης, Καλογιάννης (68′ Τιφτίκης)