Επιστροφή Αραμπατζή στις κλήσεις της Εθνικής Ανδρών ενόψει Μουντοχάντμπολ

Την Πέμπτη στη Νέα Κίο Αργολίδας αρχίζει η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2021 και συγκεκριμένα για τους δύο πρώτους αγώνες με Κύπρο στη Λευκωσία (23/10) και Ισραήλ στην Κοζάνη (27/10).

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Αρβανίτης επέλεξε 21 αθλητές, μεταξύ των οποίων και τον Εβρίτη παίκτη Βαγγέλη Αραμπατζή που το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ. Ο Αραμπατζής επιστρέφει στην Εθνική, από την οποία είχε χάσει προσωρινά την θέση του λόγω του τραυματισμού που αντιμετώπισε πέρυσι.

Αναλυτικά οι κλήσεις Αρβανίτη: Μυλωνάς, Κεδέρης, Δομπρής, Νικολαϊδης, Παπαδιονύσιου, Αραμπατζής, Μωραϊτης (ΑΕΚ), Τσίλης, Τζηράς, Αραπακόπουλος, Λιάπης, Καραμπουρνιώτης, Κανδύλας, Μάλλιος (Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή), Καλόμοιρος (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Παπαντωνόπουλος (Διομήδης Άργους), Χερουβείμ (Φαίακας Κέρκυρας).

Στην προετοιμασία θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες και οι παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού και συγκεκριμένα οι Ηλιόπουλος (Nτορντχάιμ- Γερμανία), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο), Πασσιάς (Σβερίν- Γερμανία) και Κοτανίδης (Θιουδάδ Ρεάλ- Ισπανία).