Μουσική βραδιά στην Ορεστιάδα από τον Ηρακλή Σαγήνης για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ

Μουσική βραδιά της οποίας όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ που σύμφωνα με τους γονείος του πρέπει να μεταβεί στις ΗΠΑ για μια πολύ σοβαρή και υπεραπαραίτητη θεραπεία, διοργανώνουν την ερχόμενη Παρασκευή 18 Οκτωβρίου το καφέ “Σπορ&Θέαμα” της Ορεστιάδας και η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ηρακλή Σαγήνης.

Όπως τονίζουν στην ανακοίνωση οι συντελεστές αυτής της προσπάθειας: “Πράττουμε ως Ακαδημία ποδοσφαίρου και ως σύλλογος που ασχολείται με παιδιά, το αυτονόητο. Σε συνεργασία με το καφέ “Σπορ&Θέαμα”, ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας και γινόμαστε και εμείς συμπαραστάτες και σύμμαχοι στην άνιση μάχη με το χρόνο που δίνει ο Παναγιώτης-Ραφαήλ.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 21:00 μ.μ στο Σπορ&Θέαμα (Αγίων Θεοδώρων 95) διοργανώνουμε μουσική βραδιά με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για να βοηθήσουμε τον Παναγιώτη – Ραφαήλ. Όλα μα όλα τα έσοδα της βραδιάς θα κατατεθούν στον λογαριασμό των δύο γονιών του μικρού μαχητή της ζωής, για να επιστρέψει το χαμόγελο στο πρόσωπο του.

Στο καφέ θα υπάρχουν επιπλέον και δύο μεγάλοι κουμπαράδες για όποιον θέλει να ρίξει τον οβολό του ενισχύοντας την προσπάθεια. Σας περιμένουμε όλους, για να γίνουμε και εμείς ένας σημαντικός αριθμός από τους συμπαραστάτες που χρειάζεται ο ηλικίας μόλις 18 μηνών Παναγιώτης-Ραφαήλ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Να επισημάνουμε ότι υπάρχει τεράστια κινητοποίηση σε όλη την Ελλάδα, μετά την έκκληση των γονιών του 18μηνου παιδιού για οικονομική στήριξη, ώστε να μεταβεί σε νοσοκομείο των ΗΠΑ για τη θεραπεία του, έπειτα από την απόρριψη των δύο αιτήσεων που υπέβαλε η οικογένεια στο Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο (ΑΥΣ) του ΕΟΠΥΥ.

Οι γονείς του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη, του 18μηνου παιδιού που δίνει από τη γέννησή του μάχη με τη νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1, προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα για να μεταβεί σε νοσοκομείο των Ηνωμένων Πολιτειών (ΗΠΑ) και να παλέψει για το δικαίωμα σε μία καλύτερη ζωή, απευθύνουν έκκληση για οικονομική στήριξη του μικρού μαχητή για τη θεραπεία του εκτός Ελλάδας. Γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, αυτό αποτελεί μονόδρομο έπειτα από την απόρριψη των δύο αιτήσεων που υπέβαλε η οικογένεια στο Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο (ΑΥΣ) του ΕΟΠΥΥ.