Επιτυχίες για τους ιστιοπλόους του ΝΟΑ στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας

Με επιτυχίες η επιστροφή για τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης (ΝΟΑ) και το τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου από την Νέα Ηρακλείτσα, όπου ο τοπικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καβάλας Δήμου Παγγαίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας διοργάνωσε διασυλλογικούς αγώνες για τις κατηγορίες σκαφών OPTIMIST & LASER 4.7.

Ο ΝΟΑ συμμετείχε με 7 αθλητές, πέντε στην κατηγορία Optimist (Γρηγόρη Γιαννακίδη, Ηώ Κατσίκη, Κυριακή Ιωαννίδη, Δημήτρη Χατζή και Παναγιώτη Μπιζέρα) και δύο στην κατηγορία Laser 4.7 (Γιάννη Χατζηκωνσταντινίδη και Θανάση Κασαπίδη), στον πρώτο τους αγώνα για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Ηώ Κατσίκη κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία κορασίδων στα Optimist. Στο κύπελλο ανάπτυξης την πρώτη θέση κατέκτησε ο Γρηγόρης Γιαννακίδης και την δεύτερη θέση ο Δημήτρης Χατζής στην ηλικιακή τους κατηγορία. Στα Laser 4.7 την δεύτερη θέση στα αγόρια κατέκτησε ο Γιάννης Χατζηκωνσταντινίδης και την τρίτη θέση ο Θανάσης Κασαπίδης.

Το ΔΣ του ΝΟΑ με ανακοίνωσή του συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν καθώς και στον προπονητή Άγγελο Ανασόγλου και εύχεται καλή συνέχεια στους αγώνες που ακολουθούν.