ΕΠΣ Έβρου: Πέντε κόκκινες κάρτες στα έξι παιχνίδια της πρεμιέρας

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής της ΕΠΣ Έβρου βγήκε πέντε φορές η κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι των διαιτητών, με αποτέλεσμα ισάριθμοι ποδοσφαιριστές να αποβληθούν από του αγώνες.

Η ΑΕΚ Έβρου ήταν αυτή που δέχθηκε τις περισσότερες αφού είδε τους Αποστολίδη και Κωνσταντινίδη να αποβάλλονται στο τέλος του α’ και β’ ημιχρόνου αντίστοιχα, στην ήττα με 1-0 από τον Άρδα στις Καστανιές.

Κόκκινη κάρτα είδε και ο Ντόλας της Θράκης Φερών, η οποία ωστόσο αν και με 10 παίκτες κατάφερε να ανατρέχει το εις βάρος της 1-0 από τον Ορέστη και να φύγει νικήτρια από την Ορεστιάδα με 2-1.

Την τέταρτη κόκκινη κάρτα αντίκρισε με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την ΑΕ Διδυμοτείχου ο Αμπράσης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Κάπως έτσι και τα τρία σαββατιάτικα παιχνίδια δεν ολοκληρώθηκαν με τις ομάδες να έχουν ίδιο αριθμό παικτών. Στα κυριακάτικα ματς δεν υπήρξαν αποβολές, ωστόσο στο ματς της Δευτέρας που έκλεισε την αυλαία της 1ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ορφέα Σοφικού και Έβρο Σουφλίου υπήρξε μια ακομα αποβολή.

Αυτή ήταν η πέμπτη συνολικά αποβολή τη 1ης αγωνιστικής, αυτή τη φορά με τον Αλεξούδη των γηπεδούχων να αντικρίζει απευθείας την κόκκινη λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή εξαιτίας εκτός φάσης χτυπήματος στον Μπάμνιο.